Covid-19 aşısı yaptırılmalı mı?

Çip takma muhabbetini de açmışsın çok güzel, hani demişsin ya "Size çip takmaya mı uğraşacaklar? 1 vektör hazırlamanın maliyeti 1000€ civarı tutuyor" diye. Kapitalist adamlar durmaz arkadaşım, gevur dediğimiz insanlar durmaz. Uzun uzun yazmak istiyorum ama senin kendince fikirlerin var zaten ve yazından ötürü bu fikrinin değişeceğini düşünmüyorum. Bu sebepten kısa kesiyorum.

Türkiye'nin bir çoğu koyun (çobanını takip eden, düşünmeyen) dediğimiz kısımdan oluşuyor ve bu kesim ağzından çıkan kelimeyi bile bilmiyor. Akıllı bir insan zaten TV'de "maske Türkleri etkilemiyor" demez. Bunları ciddiye alma.

Çip muhabbetini uzun uzun konuşmak isterim ama dediğim gibi, taşlar yerine oturmayacaksa boşa konuşmanın manası yok. Bu sistem insanı köleleştirmek istiyor, takip etmek istiyor, kullanmak istiyor. O adamlar var ya, 1000€ değil, 1,000,000€ ve üzeri olsun maliyeti fark etmeksizin sana o çipi takarlar. Amerika ve İngiltere dediğimiz ülkeler kendilerini üst sınıf olarak görürler ve her şeyi isterler. Örnek vereyim, Hindistan'da ineğe tapıyorlar ya hani, ne oluyor? Orada ki et üst sınıfa kalıyor, alt sınıf biftek yiyemiyor. Kan emici olanlardan her şeyi beklemelisin.
 

Dosya Ekleri

  • aşı.png
    aşı.png
    54,7 KB · Görüntüleme: 44

Geri
Yukarı