COVID-19 tedavisinin bulunduğu açıklandı!

mehemt-001.jpg


Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’ın Twitter hesabından “Çok ama çok sevinçliyim” diyerek paylaşımda bulundu. Çilingiroğlu, geliştirilen antikorlar sayesinde korona virüs salgınının biteceğini iddia etti.

Çilingiroğlu, “Çok ama çok sevinçliyim bu haberi sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyorum. Aylarca önce söylemiş olduğum bu virüsün kesin tedavisi olacağına inandığım Rekombinant teknolojisi ile geliştirilen Monoclonal antibodyler bu virüse karşı kesin tedavi olacak. Defolacak Covid belası” ifadelerini kullandı.

Mehmet Çilingiroğlu, söz konusu antikorların ABD Başkanı Donald Trump’ta da kullanıldığını belirterek “Recombinant teknoloji ile bir sentetik farklı monoclonal antibodylerin olduğu bir karışım sayın Trump'ta da kullanıldı” dedi.

Kaynak: Yeniçağ gazetesi

Video ya ulaşmak için:Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu Amerika'dan bombayı patlattı, koronanın kesin tedavisinin bulunduğunu açıkladı..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@system32exec Tamam. Illumunatinin, Masonların, Rothschild Ailesinin ve Rockefeller Ailesinin çok gizli(!) Tüm dünyayı ele geçirme planını ifşa ettin(!). Bu aileler seni yok etmek için elinden geleni yapacak(!).
Bu kafa ve kafalar olduğu sürece, ağlayıp sızlamaya mahkumsunuz. Beynin sadece söylenenleri algılıyor ve dile getiriyor. Arka planı açıp, araştırmak ve eşleştirmek ise sıfır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı