Covid olmuş olabilir miyim?

Çok dikkat etmeme rağmen olduysam okulda maskesiz gezen bile vardı yani tüm okulu karantinaya almaları lazım. Saçma sapan iş yapıyorlar gerçekten. :(

Maskesiz gezmek çok sorumsuzca bir davranış :( Ama maalesef bizim okul da öyle sanırım. Yatılı okul olunca ne yapsınlar... Ben daha dönemedim ama gittiğimde durum böyle olacak gibi

Hocam hiç vakit kaybetmeden gidin derim. Yolda dikkat edin ama.
Test olana kadar akşam olur zaten giderim birazdan ama bu gidişle ülkede Covid 10 yıl daha devam edecek. 10 yaşındaki çocuklar daha iyi karar alır.

Ayrıca 3 öğrenci ve 1 öğretmenin testi pozitif çıkmasına rağmen niye sınavları iptal etmiyorlar? Ne bu sınav aşkı arkadaş ne acelesi var?

Test olana kadar akşam olur zaten giderim birazdan.

Evde sizinle beraber kaç kişi yaşıyor acaba? Sanırım diğer aile üyelerini de temaslı sayıp karantinya alacaklar. Halam hastanede çalışıyordu, kapmış hastalığı. Durumu çok kötüydü iyiye gidiyor Allah'tan. Ama bütün ailesi hala karantinada, çocukları vesaire. Babasıyla da görüşmüştü onu da karantinaya aldılar.

Test olana kadar akşam olur zaten giderim birazdan ama bu gidişle ülkede covid 10 yıl daha devam edecek. 10 yaşındaki çocuklar daha iyi karar alır.

Ayrıca 3 öğrenci ve 1 öğretmenin testi pozitif çıkmasına rağmen niye sınavları iptal etmiyorlar? Ne bu sınav aşkı arkadaş ne acelesi var?

Zaten bu sene 9'a geçen öğrenciler(mesela ben)hangi okulda olursa olsun mallaştı. Çünkü Online eğitim çok yararsız, yüz yüze eğitimde tehlikeli. Nitelikli bir liseye gidiyorum sorunun bende olduğunu düşünmüyorum. Şu anda herkesin tek derdi sınıf geçmek oldu maalesef.

Evde sizinle beraber kaç kişi yaşıyor acaba? Sanırım diğer aile üyelerini de temaslı sayıp karantinya alacaklar. Halam hastanede çalışıyordu, kapmış hastalığı. Durumu çok kötüydü iyiye gidiyor Allah'tan. Ama bütün ailesi hala karantinada, çocukları vesaire. Babasıyla da görüşmüştü onu da karantinaya aldılar.
Annem ve babam var. Babam öğretmen olduğundan hastalığı o da getirmiş olabilir ama bilmiyorum.

Olaya kendinizi çok kaptırmanız halinde bu hisleri tamamen psikolojik de yaşıyor olabilirsiniz, ne olur ne olmaz diye test yaptırın tabii.

Test yaptırmaya gitmek büyük bir saçmalık. Kendinizi hasta hissediyorsanız 14 gün kimseyle temasta bulunmayın, yemenize-içmenize dikkat edin yeter. Hasta değilseniz bile hasta olursunuz o test kuyruğunda. Özel hastanelere gidebilirim diyorsanız kesinlikle test yaptırın.

Dediğiniz iyi hoş da sınavlar var ve test yaptırmam lazım girmemek için. Keşke dediğiniz gibi olsa.
İnsanları iyice paranoyak yaptı bu ajanslar. Belirtileri 1-2 gün gitmezse test yaptırın. Pek insanlarla yüz göz olmayın. Grip mevsimindeyiz.
Okulda 3 öğrenci 1 öğretmen pozitif çıktı. Şimdi haber geldi birisi daha pozitif çıkmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı