CPU 90 derece normal mi?

Ata Gülmez

Hectopat
Bugün fark ettim, oyun oynarken işlemci 90 dereceyi görüyor ve boştayken bile en düşük 53 derecelerde. Yaklaşık 1-1.5 sene oldu toplayalı ve herhangi bir termal macun değişimi yapmadım. Hala soğutucunun fabrika çıkışı macununu kullanıyorum. Acaba değişim yapsam düzelir mi? Bu değişimi yaparken bir zarar verme ihtimalim var mı?

Kullandığım soğutma: Everest Rampage CHILL-240 2 fanlı sıvı soğutma.

Ata kardeşim benden sana tavsiye hiç uğraşma termal macun vs. Garantisi varsa garantiye yolla aldığın mağaza sana sıfırını yollar zaten dediğim gibi yanılmıyorsam pompa arızası gibi gözükmekte. Sonucuda burada paylaşırsın.
Öyle yapıcam zaten garentisi var içimi rahatlatmak için macun değiştircem işte umut fakirin ekmeği 🙃
Termal macununu değiştirdim ve radyatördeki tozlarıda temizledim ama en fazla 3 4 derece fark etti 🙁hala boştayken 45 50 derecede yük altında ise 90 civarında. Bakalım garantiye gönderince neyle karşılaşıcam. Sonuçlanınca tekrar eklerim buraya

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı