Çözüldü CPU Fan Değişimi Sonrası Bilgisayar Açılmıyor

• Konuyu başlatan BBG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 4.489
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BBG

Hectopat
Merhaba, arkadaşlar bugün sipariş ettiğim Cooler Master soğutucuyu montajını gerçekleştirdikten sonra bilgisayar açılmadı. Güç düğmesine bastıktan sonra CPU ve egzoz fanı 2 saniye dönüp duruyor. Neden yapıyor olabilir?
Ayrıca eski CPU fanı takınca da problem devam ediyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Pazartesi günü servise gösterip haberdar ederim. Bilgilenilmesi amaçlı teşekkür ediyorum.
Evet arkadaşlar bugün gerekli tespitler yapıldı anakarttan kaynaklanıyormuş. Konu çözülmüştür kilitlenebilir.
Merhaba, arkadaşlar bugün sipariş ettiğim Cooler Master soğutucuyu montajını gerçekleştirdikten sonra bilgisayar açılmadı. Güç düğmesine bastıktan sonra CPU ve egzoz fanı 2 saniye dönüp duruyor. Neden yapıyor olabilir?
Ayrıca eski CPU fanı takınca da problem devam ediyor.
Fan pinlerini doğru takmamış veya yanlış yere takmış olabilirsiniz. Hangi soğutucuyu aldınız anakart nedir?

Fan pinlerini doğru takmamış veya yanlış yere takmış olabilirsiniz. Hangi soğutucuyu aldınız anakart nedir?

Soğutucu modeli: Cooler Master I71C 120mmrgb fanlı Intel LGA 1156/1155/1151/1150 işlemci soğutucu.
Anakart modelim: Foxconn H55mxv.
Özellikle kontrol ettim eski işlemci fanını takınca da problem devam ediyor. 2 sn kasaya elektirik gelip gidiyor.

Soğutucu modeli: Cooler Master I71C 120mmrgb fanlı Intel LGA 1156/1155/1151/1150 işlemci soğutucu.
Anakart modelim: Foxconn H55mxv.
Özellikle kontrol ettim eski işlemci fanını takınca da problem devam ediyor. 2 sn kasaya elektirik gelip gidiyor.
BIOS'u sıfırlayın ve RAM'leri çıkarıp tekrar takın öyle bir başlatmayı deneyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı