E EmircanD Kilopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 494 Çözümler 1 13 Mart 2022 #1 Selamün aleyküm. Arkadaşlar elimde R5 3600 var, stok soğutucu ile kullanıyorum. İşlemci 80-85 sıcaklıklar arasında gidip geliyor. Dying Light'ta epey cikiyor. Fanın hızını arttirsam zararlı olur mu? İyi geceler.
Selamün aleyküm. Arkadaşlar elimde R5 3600 var, stok soğutucu ile kullanıyorum. İşlemci 80-85 sıcaklıklar arasında gidip geliyor. Dying Light'ta epey cikiyor. Fanın hızını arttirsam zararlı olur mu? İyi geceler.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.345 Makaleler 8 Çözümler 179 13 Mart 2022 #2 EmircanD dedi: Selamünaleyküm. Arkadaşlar elimde R5 3600 var, stok soğutucu ile kullanıyorum. İşlemci 80-85 sıcaklıklar arasında gidip geliyor. Dying Light'ta epey cikiyor. Fanın hızını arttirsam zararlı olur mu? İyi geceler. Genişletmek için tıkla... Fan sadece ömründen gidecektir ama aldığınız değet iyi değil artırın o yüzden. Ses sorun değilse yapın. Artı 0 Eksi
EmircanD dedi: Selamünaleyküm. Arkadaşlar elimde R5 3600 var, stok soğutucu ile kullanıyorum. İşlemci 80-85 sıcaklıklar arasında gidip geliyor. Dying Light'ta epey cikiyor. Fanın hızını arttirsam zararlı olur mu? İyi geceler. Genişletmek için tıkla... Fan sadece ömründen gidecektir ama aldığınız değet iyi değil artırın o yüzden. Ses sorun değilse yapın.
M meetehan Hectopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 185 Çözümler 1 13 Mart 2022 #3 Hiçbir şey olmaz sesi rahatsız etmiyorsa. EmircanD dedi: Selamün aleyküm. Arkadaşlar elimde R5 3600 var, stok soğutucu ile kullanıyorum. İşlemci 80-85 sıcaklıklar arasında gidip geliyor. Dying Light'ta epey cikiyor. Fanın hızını arttirsam zararlı olur mu? İyi geceler. Genişletmek için tıkla... Artı -1 Eksi
Hiçbir şey olmaz sesi rahatsız etmiyorsa. EmircanD dedi: Selamün aleyküm. Arkadaşlar elimde R5 3600 var, stok soğutucu ile kullanıyorum. İşlemci 80-85 sıcaklıklar arasında gidip geliyor. Dying Light'ta epey cikiyor. Fanın hızını arttirsam zararlı olur mu? İyi geceler. Genişletmek için tıkla...
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 13 Mart 2022 #4 EmircanD dedi: Selamünaleyküm. Arkadaşlar elimde R5 3600 var, stok soğutucu ile kullanıyorum. İşlemci 80-85 sıcaklıklar arasında gidip geliyor. Dying Light'ta epey cikiyor. Fanın hızını arttirsam zararlı olur mu? İyi geceler. Genişletmek için tıkla... Bu ısı fazla bir ısı CPB kapalı mı? Artı 0 Eksi
EmircanD dedi: Selamünaleyküm. Arkadaşlar elimde R5 3600 var, stok soğutucu ile kullanıyorum. İşlemci 80-85 sıcaklıklar arasında gidip geliyor. Dying Light'ta epey cikiyor. Fanın hızını arttirsam zararlı olur mu? İyi geceler. Genişletmek için tıkla... Bu ısı fazla bir ısı CPB kapalı mı?
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #5 İşlemci fan ömründen azalır ve fazladan ses yapar. Onun dışında sorun olmaz. Artı 0 Eksi
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 13 Mart 2022 #6 Fan ayarı otomatik değil mi? Öyle yapsanız sistem kendi de ayarlar. Artı 0 Eksi
KS KS E EmircanD Kilopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 494 Çözümler 1 13 Mart 2022 #7 Otomatiktir büyük ihtimal. CBP açık, kapatınca 60'i geçmiyor ama tam performans almak istiyorum. En azından fan alana kadar arttirsam? Artı 0 Eksi
Otomatiktir büyük ihtimal. CBP açık, kapatınca 60'i geçmiyor ama tam performans almak istiyorum. En azından fan alana kadar arttirsam?
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 13 Mart 2022 #8 Normal kullanımda neden açık kullanıyorsun? En fazla günlük kullanımda alacağın performansı ne kadar arttırabilirsin Artı 0 Eksi
Normal kullanımda neden açık kullanıyorsun? En fazla günlük kullanımda alacağın performansı ne kadar arttırabilirsin
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 13 Mart 2022 #9 EmircanD dedi: Otomatiktir büyük ihtimal. Cbp açık, kapatınca 60'i geçmiyor ama tam performans almak istiyorum. En azından fan alana kadar arttirsam? Genişletmek için tıkla... Ses sorun olmuyor ise artır sıkıntı olmaz. Ama soğutucu alana kadar kapat derim. Artı 0 Eksi
EmircanD dedi: Otomatiktir büyük ihtimal. Cbp açık, kapatınca 60'i geçmiyor ama tam performans almak istiyorum. En azından fan alana kadar arttirsam? Genişletmek için tıkla... Ses sorun olmuyor ise artır sıkıntı olmaz. Ama soğutucu alana kadar kapat derim.
KS KS E EmircanD Kilopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 494 Çözümler 1 13 Mart 2022 #10 yusufklncc dedi: Normal kullanımda neden açık kullanıyorsun? En fazla günlük kullanımda alacağın performansı ne kadar arttırabilirsin Genişletmek için tıkla... Oyunlar için açıyorum hocam. Artı 0 Eksi
yusufklncc dedi: Normal kullanımda neden açık kullanıyorsun? En fazla günlük kullanımda alacağın performansı ne kadar arttırabilirsin Genişletmek için tıkla... Oyunlar için açıyorum hocam.