E EmircanD Kilopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 494 Çözümler 1 13 Mart 2022 #1 Selamün aleyküm. Arkadaşlar elimde R5 3600 var, stok soğutucu ile kullanıyorum. İşlemci 80-85 sıcaklıklar arasında gidip geliyor. Dying Light'ta epey cikiyor. Fanın hızını arttirsam zararlı olur mu? İyi geceler.
Selamün aleyküm. Arkadaşlar elimde R5 3600 var, stok soğutucu ile kullanıyorum. İşlemci 80-85 sıcaklıklar arasında gidip geliyor. Dying Light'ta epey cikiyor. Fanın hızını arttirsam zararlı olur mu? İyi geceler.
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 13 Mart 2022 #11 Sıkıntı olmayacaktır diye düşünüyorum. Arkadaşların dediği gibi fan ömründen gider biraz fazla tozlanma yapabilir ekstra ses sorunu olabilir. Bunlar bir sorun değilse gözünde arttırabilirsin. Artı 0 Eksi
Sıkıntı olmayacaktır diye düşünüyorum. Arkadaşların dediği gibi fan ömründen gider biraz fazla tozlanma yapabilir ekstra ses sorunu olabilir. Bunlar bir sorun değilse gözünde arttırabilirsin.
KS KS E EmircanD Kilopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 494 Çözümler 1 13 Mart 2022 #12 En azından bir soğutucu alana kadar işimi görür diyorum. Nasıl arttırıyoruz hocam? Kaç yapmalıyım ayarı? Artı 0 Eksi
En azından bir soğutucu alana kadar işimi görür diyorum. Nasıl arttırıyoruz hocam? Kaç yapmalıyım ayarı?