CPU kablosu erime sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hun-

Decapat
Oyun oynarken bilgisayar kilitlendi bir daha hiç görüntü alamadım. Kasaya elektrik gidiyor açılıyor ama klavye ve fareye elektrik ve ekrana da goruntu gelmiyordu.

Bilinen tüm yöntemleri denedim. En son sorunumu anakartta aramaya karar verdim ve %99 ihtimalle buldum.

Buyurun beraber bakalım;

cpu cable.jpg
cpu kablo.jpg

Parçaların isimlerine hakim değilim, o yüzden ben sallamasyon isim vereceğim.

Güç kaynağından, anakarta giden pinli güç kablosunun dış plastik aksamı bağlantı noktasının içine erimiş. Ne yapmalıyım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Servise mi göndermek mantıklı yoksa tamirci mi? Ya da benim yapabilecegim bir işlem var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
yeterli güçte PSU ile deneyin demişsiniz
Yazının başını başkasına mı yazıldı? Orayı niye es geçiyorsun?
PSU sağlam başka bilgisayarda yük altında denenmiştir.
Çalışması sağlam olduğu anlamına gelmez. Yazılanlara uymayacaksanız, düzgün cevap veremiyorsanız servise verin.

800W yeterli güçte dedim çünkü yeterli güçte PSU ile deneyin demişsiniz. PSU sağlam başka bilgisayarda yük altında denenmiştir. Yardımcı olacak arkadaşları bilgilendirme adına yazıyorum.
Aynı sorunu şuan ben yaşıyorum. İşlemci güç soketi erimiş PSU'nun. Bilgisayar bi anda donup kalıyor ve o soketten erime sesi geliyor. Sorun PSU'mu Anakart'mı anlayamadım. Siz nasıl çözdünüz veya çözdünüzmü ?

İşlemci güç soketi erimiş PSU'nun. Bilgisayar bi anda donup kalıyor ve o soketten erime sesi geliyor. Sorun PSU'mu Anakart'mı anlayamadım.
Güç soketi erimiş. Erime sesi geliyor, sorun nerede diyorsun. Ya erimeyi dahi bilmiyorsun yada dalga geçiyorsun.
Erime sesi geliyor dediğinden zaten salladığın anlaşılıyor da neyse.
Resimlerle, ses kayıtlarıyla yeni konu açın.

Güç soketi erimiş. Erime sesi geliyor, sorun nerede diyorsun. Ya erimeyi dahi bilmiyorsun yada dalga geçiyorsun.
Erime sesi geliyor dediğinden zaten salladığın anlaşılıyor da neyse.
Resimlerle, ses kayıtlarıyla yeni konu açın.
Ben yeni konu açtım senin gibi insanlar cevap vermesin mümkünse ricamdır. Nası yazıcağımıza da sen karar ver. Mesaj olsun torba dolsun kafası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yeni konu açtım senin gibi insanlar cevap vermesin mümkünse ricamdır. Nası yazacağımıza da sen karar ver. Mesaj olsun torba dolsun kafası.
İstediğim konuya cevap yazabilirim. İlk olarak soru sormayı öğrenseydiniz veya sallama terimler uydurmayıp doğru düzgün resimlerle neyin ne olduğunu göstermeniz lazımdı. Konu açtıysan linkini atacaktınız aynı sorun denilip geçiştiremezsiniz. Kuralları hatırlatmak herkesin görevi yanlışınız varsa yine de uymaz ters cevaplar verirseniz o zaman modların işine girer.
Kendi konunuzdan takip edin buradan mesaj yazmayın.

İstediğim konuya cevap yazabilirim. İlk olarak soru sormayı öğrenseydiniz veya sallama terimler uydurmayıp doğru düzgün resimlerle neyin ne olduğunu göstermeniz lazımdı. Konu açtıysan linkini atacaktınız aynı sorun denilip geçiştiremezsiniz. Kuralları hatırlatmak herkesin görevi yanlışınız varsa yine de uymaz ters cevaplar verirseniz o zaman modların işine girer.
Kendi konunuzdan takip edin buradan mesaj yazmayın.
Güzel kardeşim ben sana bir mesaj felan mı yazdım sen direk atladın. Ben adama sordum çözdüyseniz bilgi verirmisiniz diye sen kendi kendine gelin güvey oluyorsun. Amacın mesaj kasmak ise git milletin işini gör burda boş yapma. Edebiyat yapıp modlarada işini öğretme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı