CPU kırmızı, DRAM turuncu yanıyor

deva

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Lexar ddr5 32gb 6000mhz
Ekran kartı
Galax rtx 4070 super
Anakart
B650 gaming plus wifi
İşlemci
R5 7500f
Merhaba, yeni sistem topladim fakat sistemi actigimda CPU ve DRAM isiklari yaniyor ve ekrana goruntu gelmiyor. (PSU eski sistemden kalma). CPU guc soketine (artik ne deniyorsa) 8+8 takilmasi gerekirken PSU'da sadece 8 oldugu icin onu takabildim. Sebebi bu olabilir mi?

Aynı sorun bende de var. Ramleri tek tek denedim, BIOS flashladım, anakart pilini resetledim, işlemciyi söktüm tekrar taktım vs vs sorun çözülmedi.

İşlemci pinlerinde bir yamukluk, kırıklık gözükmüyor bende. O yüzden anakartı servise yollayacağım.

Artik sadece sistem acilirken yaniyorlar, simdi sistem acildiktan sonra VGA isigi beyaz yaniyor.

Kontrol edeceğim.

Ben goremedim, siz de bakar misiniz? Buradan zor olur tabii, isigin da kalitesi kotu ama bir goz atarsaniz cok sevinirim. @ceyyhun

Aynı sorun bende de var. RAM'leri tek tek denedim, BIOS flashladım, anakart pilini resetledim, işlemciyi söktüm tekrar taktım vs. Sorun çözülmedi.

İşlemci pinlerinde bir yamukluk, kırıklık gözükmüyor bende. O yüzden anakartı servise yollayacağım.

BIOS Update ettikten sonra acilmaya basladi bende PC, sadece acilirken 5 saniye yaniyor. Sizde acilmiyor mu acaba?

Aynı sorun bende de var. Ramleri tek tek denedim, BIOS flashladım, anakart pilini resetledim, işlemciyi söktüm tekrar taktım vs vs sorun çözülmedi.

Mümkünse başka bir işlemciyle de dene. Çok nadir olsa da işlemcide de sorun olabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı