CPU Kullanımı %100

• Konuyu başlatan Oğulcan Erişti
  • Başlangıç Tarihi
Benim Windows 7 Ultimate 64 Bit iken öyleydi. Boştayken %90 da idi. Bir sayfa bile açsam %100 oluyordu. Programlar vardı kalkmıyordu aynen. Ama Windows 8.1 e geçtim. Dolayısıyla format attım şuan her şey normal. Bende Norton kullanıyorum. Onla tarattığımda virüs bulamamıştı.

Format atmak sıkıntı değil benim için, bu sorunun neyden kaynaklandığını çözüme kavuşturmak istiyorum.

@Murat5038, hemen bakıyorum sürücülere. Teşekkürler.
@Plender, ilgileniyorum hemen, teşekkürler.

Intel'in wifi ve bluetooth hizmetlerinin kapatılmasıyla biri çözmüş format atmadan önce deneyebilirsiniz mantıklı geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinize teker teker tesekkur ederim. Gerekli bilesenlerin guncellemesini yapayim, ardindan BIOS guncelleyeyim. 13 Mayis'ta yeni surumu cikmis, gormemisiz. Yarin gorusuruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Advantec system care yükle oradan program deactivator'ü indir.programları devre dışı bıraktır bendede o şekildeydi.

BIOS ve USB 3.0 güncellemeleri ile sorun çözülmüş bulunmakta. Emeği geçen, yardımcı olan arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

Not: M5A97 R2.0 kullanan arkadaşlar, BIOS dosyası sürüm 2501'i indirip güncellemeyi unutmasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…