CPU Kullanımı %100

• Konuyu başlatan Oğulcan Erişti
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 44
  • Görüntüleme 31.518
Benim Windows 7 Ultimate 64 Bit iken öyleydi. Boştayken %90 da idi. Bir sayfa bile açsam %100 oluyordu. Programlar vardı kalkmıyordu aynen. Ama Windows 8.1 e geçtim. Dolayısıyla format attım şuan her şey normal. Bende Norton kullanıyorum. Onla tarattığımda virüs bulamamıştı.

Format atmak sıkıntı değil benim için, bu sorunun neyden kaynaklandığını çözüme kavuşturmak istiyorum.

@Murat5038, hemen bakıyorum sürücülere. Teşekkürler.
@Plender, ilgileniyorum hemen, teşekkürler. :)

Intel'in wifi ve bluetooth hizmetlerinin kapatılmasıyla biri çözmüş format atmadan önce deneyebilirsiniz mantıklı geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet de biraz araştırdım Oğulcan. Svchos.exe'nin internet üzerinden bağlantı kurup update yapmaya çalışmasından dolayı bu sorunu yaşayanlar var. Buradaki 4. yorumu bir incele. Adam sorunu WinXp'de çözmüş. Belki Win8 de işe yarar.

Hepinize teker teker tesekkur ederim. Gerekli bilesenlerin guncellemesini yapayim, ardindan BIOS guncelleyeyim. 13 Mayis'ta yeni surumu cikmis, gormemisiz. Yarin gorusuruz. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS ve USB 3.0 güncellemeleri ile sorun çözülmüş bulunmakta. Emeği geçen, yardımcı olan arkadaşlara sonsuz teşekkürler. :)

Not: M5A97 R2.0 kullanan arkadaşlar, BIOS dosyası sürüm 2501'i indirip güncellemeyi unutmasınlar.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı