Çözüldü CPU pinleri mi yamuldu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yeonn

Decapat
Daha fazla  
EZ Debug LED ilk CPU kırmızı yanıyor sonra DRAM turuncu yanıyor. CPU da bir sorun mu var acaba bir bakarsanız sevinirim.

IMG_20230831_185931.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Her ikisi bozulmuş olduğunu sanmıyorum. RAM modeliniz nedir, dışı plastik bir çerçeve ile kapalı mı? Statik elektrik almış olabilir, fakat dışı çerçeve ile kapalıysa statik elektrik alma oranı düşük. Sorun başka donanımda veya yazılımda bilgisayarınızın durumu nedir, hala görüntü gelmiyor mu? Ayrıca BIOS pilini doğru taktığınız'dan emin olun. BIOS pilinin üzerindeki yazılar size doğru bakacak, yani + kısmı.

Evet, BIOS dogru. Ayrica cerceve var. XPG 3200MHz RAM tam olarak bilmiyorum goruntu gelmiyor. Acaba HDMI kablosunda mi bir sorun var? Ya da EZ Debug LED CPU ilk kırmızı yanıyor sonra gidiyor DRAM turuncu yanıyor surekli. İslemcide de mi bir sorun var acaba?

İşlemcinin soğutucusunu fazla sıkmış olabilirsiniz.

Durun bakayım.

İşlemcinin soğutucusunu fazla sıkmış olabilirsiniz.

Hocamm Allah sizden razi olsun, vallahi 2 gundur kafayi yiyecektim. İlk taktigimda sorun yoktu ama 1 gun calismisti niye boyle oldu anlamadim ama Allah razi olsun sizden.

Artı -1 Eksi
Hocamm Allah sizden razi olsun vallahi 2 gundur kafayi yiyecektim ilk taktigimda sorun yoktu ama 1 gun calismisti niye boyle oldu anlamadim ama Allah razi olsun sizden

Önemli değil

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı