Zaquare Hectopat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2020 #1 CPU sıcaklığım 95-96 dereceleri buluyor. "Sabotaj" oyununda buna el ile değil de oyunda bir ayarla ya da bilgisayarda bir ayarla nasıl çözebilirim?
CPU sıcaklığım 95-96 dereceleri buluyor. "Sabotaj" oyununda buna el ile değil de oyunda bir ayarla ya da bilgisayarda bir ayarla nasıl çözebilirim?
1dork Centipat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 9 30 Ağustos 2020 #2 Laptopun sistemini atar mısın önerim bilgisayarını içini dışını temizle eğer yapamıyosan bilgisayarcıya git eğer soğutucu kulanıyor musun kaç fanlı? Artı 0 Eksi
Laptopun sistemini atar mısın önerim bilgisayarını içini dışını temizle eğer yapamıyosan bilgisayarcıya git eğer soğutucu kulanıyor musun kaç fanlı?
KS KS Zaquare Hectopat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2020 #3 İşlemcim ryzen5 2600 ,xigmatek glare 7a kasam ,stok fan kullanıyorum. Artı 0 Eksi
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.833 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 30 Ağustos 2020 #4 Kasa nedir? (Ben yazana kadar sen yazmışsın.) Artı 0 Eksi
KS KS Zaquare Hectopat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2020 #5 1dork dedi: Laptopun sistemini atar mısın önerim bilgisayarını içini dışını temizle eğer yapamıyosan bilgisayarcıya git eğer soğutucu kulanıyor musun kaç fanlı? Genişletmek için tıkla... 8 tane fanı var toplam bilgisayarda. srcn90 dedi: Kasa nedir? (Ben yazana kadar sen yazmışsın.) Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
1dork dedi: Laptopun sistemini atar mısın önerim bilgisayarını içini dışını temizle eğer yapamıyosan bilgisayarcıya git eğer soğutucu kulanıyor musun kaç fanlı? Genişletmek için tıkla... 8 tane fanı var toplam bilgisayarda. srcn90 dedi: Kasa nedir? (Ben yazana kadar sen yazmışsın.) Genişletmek için tıkla...
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.833 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 30 Ağustos 2020 #6 Zaquare dedi: İşlemcim ryzen5 2600 ,xigmatek glare 7a kasam ,stok fan kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kasanın ön panelini çıkarıp biraz oyun oynamanı tavsiye ederim hocam. Bu sıcaklarda önü kapalı kasalar maalesef çok kötü tercih. Artı 0 Eksi
Zaquare dedi: İşlemcim ryzen5 2600 ,xigmatek glare 7a kasam ,stok fan kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kasanın ön panelini çıkarıp biraz oyun oynamanı tavsiye ederim hocam. Bu sıcaklarda önü kapalı kasalar maalesef çok kötü tercih.
KS KS Zaquare Hectopat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2020 #7 srcn90 dedi: Kasanın ön panelini çıkarıp biraz oyun oynamanı tavsiye ederim hocam. Bu sıcaklarda önü kapalı kasalar maalesef çok kötü tercih. Genişletmek için tıkla... Aslında kapalı değil bence kasa gayet açık camların yanlarında 2-3 cm yakın açıklıklar var. Artı 0 Eksi
srcn90 dedi: Kasanın ön panelini çıkarıp biraz oyun oynamanı tavsiye ederim hocam. Bu sıcaklarda önü kapalı kasalar maalesef çok kötü tercih. Genişletmek için tıkla... Aslında kapalı değil bence kasa gayet açık camların yanlarında 2-3 cm yakın açıklıklar var.
Haşim Can Yılmaz Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 883 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sigortacı 30 Ağustos 2020 #8 Kasanın önünü açtığınızda ısı düşüyorsa hava sirkülasyonu kötü demektir. Değişmiyorsa kapalı kalması daha iyi olur tozlanmaz. Büyük ihtimalle termal macun yenileyince sorununuz çözülecektir. Artı 0 Eksi
Kasanın önünü açtığınızda ısı düşüyorsa hava sirkülasyonu kötü demektir. Değişmiyorsa kapalı kalması daha iyi olur tozlanmaz. Büyük ihtimalle termal macun yenileyince sorununuz çözülecektir.
KS KS Zaquare Hectopat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2020 #9 Böyle açıklar var 2-3 cm sağdaki gibi her camda. Artı 0 Eksi
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 30 Ağustos 2020 #10 Hocam laptop olsa yine biraz kabul edilebilir ama kasada hayatta normal değil en fazla 70 falan olması gerekir diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Hocam laptop olsa yine biraz kabul edilebilir ama kasada hayatta normal değil en fazla 70 falan olması gerekir diye düşünüyorum.