Merhaba, Ben PC'ye RDR2 aldım faket CPU sıcaklığı Max 95 gösteriyor sıkıntı yaratır mı? GPU ise 75 derece. PC'yi 6 ay önce falan topladım acaba termal macunu mu bitti diye düşündüm.
Bir hava soğutucu alırsan sorun çözülebilir ama GPU'nun da çok sıcak olduğunu göz önünde bulunurursak kasa ile alakalı bir sorun da olabilir. Belki fazladan bir fan daha takabilirsin.
Bir hava soğutucu alırsan sorun çözülebilir ama GPU'nun da çok sıcak olduğunu göz önünde bulunurursak kasa ile alakalı bir sorun da olabilir. Belki fazladan bir fan daha takabilirsin.
Onu kontrol etmenizi öneririm, ankart yazılımı ya da varsa fanların yazılımı üzerinden.
Soğutucu bütçeniz nedir acaba?
[/QUOTE.
200 TL'ye olmayacak gibi en iyisi 500 TL, 600 TL gibi bir bütçem var. En fazla üstünü veremem.
Dönmese gözükür ama hepsi dönüyor. Bir de CPU fanı ayarı standartta gözteriyor. Turbo'ya alayım mı ya da Full Speed'e. Masterliquid Lite 120 almayı düşünüyorum.