sıcaklık değerlerinden o kadar bıktım ki. İnsan psikolojisini etkiliyor kafaya takınca. Sırf bunun için 7000d kasa arıyorum.3600X KULLANIYORUM 55 60 arası geziyor boşta maalesef bazen sıvı soğutma şart oluyor.
sıcaklık değerlerinden o kadar bıktım ki. İnsan psikolojisini etkiliyor kafaya takınca. Sırf bunun için 7000d kasa arıyorum.3600X KULLANIYORUM 55 60 arası geziyor boşta maalesef bazen sıvı soğutma şart oluyor.
Bende korkuyorum bir sorun olacak diye bu işlemcide hiç bir ayar yapmadım tam güç çalışıyor neredeyse bende ellemek istemiyorum sıvı soğutucu parası biriktirmeye çalışıyorum sadece tek değilsin.sıcaklık değerlerinden o kadar bıktım ki. İnsan psikolojisini etkiliyor kafaya takınca. Sırf bunun için 7000d kasa arıyorum.
Kabul edilebilir diyelim sıcaklıklara. Garibime giden ise bellek denetleyici saati niye 933Mhz'da çalışıyor? Onun FCLK ile eşit olması lazım. BIOS'ta UCLK gibi bir ayar olması lazım onu 1:1 moda alman lazım. Aldığında %10 performans artışın olacak ortalama.Eki Görüntüle 1473534
Bende Overclok olmadan max hız 4.7 ama Şuan hızım da bir dalgalanma yok. Helios kasanın ön camını söktüm o kafadan 10 derece fark ettirdi.
game boostu devre dışı bırakır onu yaparsam.Kabul edilebilir diyelim sıcaklıklara. Garibime giden ise bellek denetleyici saati niye 933Mhz'da çalışıyor? Onun FCLK ile eşit olması lazım. BIOS'ta UCLK gibi bir ayar olması lazım onu 1:1 moda alman lazım. Aldığında %10 performans artışın olacak ortalama.
Auto'dan 1:1'e al.
Eki Görüntüle 1473615
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.