DalenS Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #1 Merhaba, CPU soğutucum bayağı kirli ve çıkmıyor garip bir sistemi var yardım eder misiniz? Dosya Ekleri image.jpg 198,7 KB · Görüntüleme: 117
MASTERF5 Femtopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #2 4 tane vida tutuyor zaten sök çıkar bide kablo Artı 0 Eksi
deathhand Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 15 Eylül 2023 #3 Yapışmış olabilir. Önceden macunun ısınması için benchmark testi falan yapın. Artı 0 Eksi
KS KS DalenS Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #4 MASTERF5 dedi: 4 tane vida tutuyor zaten Sök çıkar bir de kablo Genişletmek için tıkla... Hocam vida göremedim ben. deathhand dedi: Yapışmış olabilir. Önceden macunun ısınması için benchmark testi falan yapın. Genişletmek için tıkla... PC yatayken benchmark yaparsam sıkıntı olur mu? Artı 0 Eksi
MASTERF5 dedi: 4 tane vida tutuyor zaten Sök çıkar bir de kablo Genişletmek için tıkla... Hocam vida göremedim ben. deathhand dedi: Yapışmış olabilir. Önceden macunun ısınması için benchmark testi falan yapın. Genişletmek için tıkla... PC yatayken benchmark yaparsam sıkıntı olur mu?
YusufYavuz Megapat Katılım 8 Şubat 2017 Mesajlar 770 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #5 DalenS dedi: Hocam vida göremedim ben. PC yatayken benchmark yaparsam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz yapabilirsin. Artı 0 Eksi
DalenS dedi: Hocam vida göremedim ben. PC yatayken benchmark yaparsam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz yapabilirsin.
KS KS DalenS Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #6 YusufYavuz dedi: Olmaz yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım fakat hala çıkmıyor neden olabilir? Artı 0 Eksi
YusufYavuz dedi: Olmaz yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım fakat hala çıkmıyor neden olabilir?
Hyperionx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.476 Çözümler 7 15 Eylül 2023 #7 Dostum vidalarin ciktigindan eminsen eger saga sola hafifce cekerek yap, direkt cekme. Bir sure sonra macun salacak kendini Artı 0 Eksi
Dostum vidalarin ciktigindan eminsen eger saga sola hafifce cekerek yap, direkt cekme. Bir sure sonra macun salacak kendini
KS KS DalenS Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #8 Hyperionx dedi: Dostum vidalarin ciktigindan eminsen eger saga sola hafifce cekerek yap, direkt cekme. Bir sure sonra macun salacak kendini. Genişletmek için tıkla... Vida bulamadım sağa sola çektim fakat hala gelmiyor. Artı 0 Eksi
Hyperionx dedi: Dostum vidalarin ciktigindan eminsen eger saga sola hafifce cekerek yap, direkt cekme. Bir sure sonra macun salacak kendini. Genişletmek için tıkla... Vida bulamadım sağa sola çektim fakat hala gelmiyor.
A Avenger Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.224 Çözümler 3 15 Eylül 2023 #9 Kasanın arka kapağını açıp bak. Artı 0 Eksi
KS KS DalenS Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #10 Hyperionx dedi: Dostum vidalarin ciktigindan eminsen eger saga sola hafifce cekerek yap, direkt cekme. Bir sure sonra macun salacak kendini Genişletmek için tıkla... Daha detaylı fotoğrafını çekiyim mi? Avenger dedi: Kasanın arka kapağını açıp bak. Genişletmek için tıkla... Kasanın arka kapağını açıp neye bakmalıyım tam olarak? Artı 0 Eksi
Hyperionx dedi: Dostum vidalarin ciktigindan eminsen eger saga sola hafifce cekerek yap, direkt cekme. Bir sure sonra macun salacak kendini Genişletmek için tıkla... Daha detaylı fotoğrafını çekiyim mi? Avenger dedi: Kasanın arka kapağını açıp bak. Genişletmek için tıkla... Kasanın arka kapağını açıp neye bakmalıyım tam olarak?