DalenS Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #1 Merhaba, CPU soğutucum bayağı kirli ve çıkmıyor garip bir sistemi var yardım eder misiniz? Dosya Ekleri image.jpg 198,7 KB · Görüntüleme: 117
Hyperionx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.476 Çözümler 7 15 Eylül 2023 #11 Dostum vida olmadan arkadaki plakaya sabitlenmez zaten sogutucu, vidanin olmamasina imkan yok, kasanin arkasini acip atar misin Artı 0 Eksi
Dostum vida olmadan arkadaki plakaya sabitlenmez zaten sogutucu, vidanin olmamasina imkan yok, kasanin arkasini acip atar misin
A Avenger Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.224 Çözümler 3 15 Eylül 2023 #12 DalenS dedi: Daha detaylı fotoğrafını çekiyim mi? Kasanın arka kapağını açıp neye bakmalıyım tam olarak? Genişletmek için tıkla... Kasanın arka kapağını açın. İşlemci pimlerinin olduğu yerin etrafında metal plaka var. Vidalar eski tipse tersten takılıyor olabilir. Artı 0 Eksi
DalenS dedi: Daha detaylı fotoğrafını çekiyim mi? Kasanın arka kapağını açıp neye bakmalıyım tam olarak? Genişletmek için tıkla... Kasanın arka kapağını açın. İşlemci pimlerinin olduğu yerin etrafında metal plaka var. Vidalar eski tipse tersten takılıyor olabilir.
KS KS DalenS Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #13 Avenger dedi: Kasanın arka kapağını açın. İşlemci pimlerinin olduğu yerin etrafında metal plaka var. Vidalar eski tipse tersten takılıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Gördüm hocam teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Avenger dedi: Kasanın arka kapağını açın. İşlemci pimlerinin olduğu yerin etrafında metal plaka var. Vidalar eski tipse tersten takılıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Gördüm hocam teşekkür ederim.