CPU ve GPU %100'de kullanılsa bir sorun olur mu?

Batuhan6.8

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle 2 tane sorum olacak 1. si
Bu gün Monster Abra A5 10. nesil i5 ve 1650 G6 cihazımda Watch Dogs 2'ye başladım Full grafiklerde hem CPU hem de GPU %100 kullanılıyor laptopun soğutmasını iyi yapıyorum ama genede içimde bir acaba yanar mı sıkıntısı var. Sizce bir şey olur mu? CPU 70 GPU 60 dereceyi geçmiyor.
2.si az önce yukarıda söylediklerimi şarjda yapıyorum, herhangi bir laptopa ya da bataryaya sorun olur mu? Yani bataryanın ömründen yer mi? Sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Batarya sistemin en ucuz parçası endişe edilecek konu değil. GPU kullanımı %100 istenen, beklenen bir şeydir. CPU % 100 ise, GPU'nun %100'ün altında kaldığı durumda darboğaz demek olur. Prize takılı ve yüksek performans modunda oynamak en iyi sonucu sağlar. Sistemde 8 GB RAM varsa 16 GB yapmak darboğaz ihtimalini düşürür.

Batarya sistemin en ucuz parçası endişe edilecek konu değil. GPU kullanımı %100 istenen, beklenen bir şeydir. CPU % 100 ise, GPU'nun %100'ün altında kaldığı durumda darboğaz demek olur. Prize takılı ve yüksek performans modunda oynamak en iyi sonucu sağlar. Sistemde 8 GB RAM varsa 16 GB yapmak darboğaz ihtimalini düşürür.

RAM 16 sistem 4.1'ya da 4.2 GHz'yi geçmiyor ve evet performans modunda oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı