CPUFAN_2 Girişine RGB LED Takmak

Led girişi yok diye CPU Fan girişini kullanmak olur mu? İkisininde olayı farklı, sakın öyle bir şey yapma. RGB led girişi yoksa RGB kontrol ünitesi alıp kullan. RGB led kısmını kullanmadan sadece fanı kullanmak istiyorsan sorun olmaz.

Son düzenleme:
Link atar mısınız?
Benzer bi konu açılmış. bi bak istersen.

Benzer bi konu açılmış. bi bak istersen.
Ben LED takacağım fan değil.

Ben LED takacağım fan değil.
Hımm anladım ben fan oalrak düşündüm pardon. O zaman iş değişir tabi. Ben de düşünüyordum bunu ama genelde izlediğim videolarda ayrıca bi adaptörle kullanılıyordu o ledler.
...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Taksanız da çalışacağını sanmam. 4 pinin biri R biri G biri B rengini sağlıyor 4.sünün ne işe yaradığını unuttum şimdi. Emin olmamakla birlikte renk kontrolünü de pinlere verilen elektrik ile sağlıyor diye biliyorum. Mantıken FAN pinleri PWM kontrol etmek vs. için tasarlandığından ışıkları kontrol edemeyeceksiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı