Crack KMS kaldırma

Makaleler
1
Yer
localhost
Selam. HDD bozulduğu için bilgisayarcıya götürdüm. SSD taktı ama Windows'u crack yüklemiş bu cracki nasıl kapatabilirim? Bunu şuradan anladım. Görev zamanlayıcısında KMS görevi vardı. Anahtarı kaldırıp OEM key alacağım. Ya da denemeyle yetinirim crackden iyidir. Arkada KMS connection broker istemci lisans gibi birçok şey çalıştırıyor.

1635577341682.png

resim_2021-10-30_100349.png

Bu rehberi uygulayın.
Benim önerim direk format atmak ama önemli verileriniz varsa rehber iş görecektir.

Bu rehberi uygulayın.
Benim önerim direk format atmak ama önemli verileriniz varsa rehber iş görecektir.

Hocam olmuyor formatta atamam. Ne lanet şeymiş bu yahu.

Hocam olmuyor formatta atamam. Ne lanet şeymiş bu yahu.
Başka yöntemler de deneyin. Bu konuya da bakın:

Başka yöntemler de deneyin. Bu konuya da bakın:

Olmadı.

Öncelikle kurulumlu KMS kullandıysanız Revo Uninstaller ile kaldırın. Daha sonra C:\windows klasörüne girin. En alta inin orası .exe ve .dll dosyalarının olduğu yer. Orasının resmini yollayın değişik 2 adet dosya olacak onlar silinecek. Secoh-qad.exe ve secoh-qad.dll görürseniz bunları silin.

Sonra görev zamanlayıcıyı açın. KMS adında bir şeyler arayın hocam. Bazen bir klasörün içinde, bazen de görev zamanlayıcı kitaplığının içinde olabiliyor. Bulduklarınıza sağ tıklayıp sil deyin.

Daha sonra komut istemini yönetici olarak başlatacaksınız ve şu kodları gireceksiniz:

Slmgr.vbs /upk
Slmgr.vbs /cdns

Bilgisayarı yeniden başlatınca lisanslar ve KMS silinmiş olacaktır.

Kaynak: Windows 10 KMS kaldırma
@MB Lutz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı