Crack kullanıyorum Ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Param yok diye vicdan yapıp korsanın doğru olduğunu savunmayın lütfen. Korsan oynayacaksanız oynayın ama bunu haklı bir şey gibi savunmayın. Forum kuralları gereği korsana desteğin yasak olduğunu anlayın artık. Yardım için çeşitli forumlar mevcut. Onlardan yardım isteyin.

Güzel fikir, bana kod yazmadan oyun yapacağım bir program önerir misin?
Ücretsiz olabilirse ücrestiiz olsun, bu arada kodlamanın ne olduğunu bilmeyen bir enayi değilim, daha önce Google'ın bir uygulamasıyla Java Script eğitimi almıştım, ama o da girişin girişi seviyede.
Ücretsiz kodsuz bir uygulama önerir misin?
Şurda küfür edip banlanmak mı lazım illaki, Allah Allah

Bence crack kullanmak zorunda isen kullanılır oyun oynamak zorunda değilsin oyun fiyatları Türkiye'de böyle yapacak bir şey yok.

Ha burada korsan kötüdür kullanma diyenlerin korsan oyuna veya yazılıma sahip olduklarına da eminim sırf demek için diyen bir kitle de var çok komikler.

Bu forumdaki o "çalma kardeşim, oyunu satın al!" diyen kitleye o kadar tilt oluyorum ki. Herkes senin gibi zengin mi, herkesin imkanı mı var? Adam gayet de haklı. Gabe Newell bile korsancıları suçlamazken, senin neyine korsancıları suçlamak?

Elma ile armudu karıştırmışsın. Senin için Crysis haketmez, GTA V hakeder başkası için Crysis hakeder, GTA V haketmez. Kişisel görüşlerini bunun dışında tut.

1. Oyun yeni de olsa eski de olsa istenilen fiyata da alınır, korsan da kullanılır. Korsan kullanmayı tercih ediyorsan oyunlar arası yaşlarına ve fiyatlarına göre kıyaslama yapmazsın.

2. Herkes GTA V, ETS2 oynamıyor. Bunların da biri 7 diğeri 8 yaşında oyun. İstenildikten sonra 20 yıllık oyuna da para verirsin.

3. GTA V tek kişilik kısmıyla kral falan olamaz. Seviyorsun ama abartma. GTA V'in hikayesinin uzunluğunda yan görevi olan oyunlar var.

Bunlar dışında söylediklerin kabul edilebilir ve korsan kullanan çoğu kişinin ortak düşüncesi zaten bunlardır.

Tam yazıcaktim ki Recep Abi gelmiş kitlettirmiş konuyu, sonra dayanamadım en azından bu konu başlığına uygun.

Unreal Engine. Blueprint ile yapabilirsin. Ama tavsiyem C++ ve ya C# öğrenmen olacaktır. Böylece ileride iş imkanın da olur.

Bence crack kullanmak zorunda isen kullanılır oyun oynamak zorunda değilsin oyun fiyatları Türkiye'de böyle yapacak bir şey yok.
Neden kendimi eğlenceden uzak bırakayım ? Çoğu şey ihtiyaç değil lüks ona kalırsa. Ama her şeye bu kadar kolay sahip olamazsin o ayrı mesele. İşte internette burada gerçek hayattan ayriliyor. Bu arada crack dediğimiz şey korsan oluyor zaten aynı şey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…