Crack kullanıyorum Ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Param yok diye vicdan yapıp korsanın doğru olduğunu savunmayın lütfen. Korsan oynayacaksanız oynayın ama bunu haklı bir şey gibi savunmayın. Forum kuralları gereği korsana desteğin yasak olduğunu anlayın artık. Yardım için çeşitli forumlar mevcut. Onlardan yardım isteyin.

Maalesef benim de param var denemez. Param olmadığı için oyun da alamıyorum. Bu kesinlikle oyun oynamam gerektiği anlamına gelmiyor ama. Crack hiç kullanmıyorum. Madem oyunlara 110TL veremezsiniz o zaman Udemy'den kurs alarak en azından yazılım öğrenip kendi oyununuzu yazın. İndirimle 29TL'ye kadar düşüyor. Yani anlamıyorum kimse insanları oyun oynamaya zorlamıyor bir anda patlıyorlar "crack kullanıyorum lan orijinale para vermem" diye. Ben 12-13 yaşında haftalık para bile almıyordum. Hep evden götürüyordum. Pişman mıyım? Değilim.
Güzel fikir, bana kod yazmadan oyun yapacağım bir program önerir misin?
Ücretsiz olabilirse ücrestiiz olsun, bu arada kodlamanın ne olduğunu bilmeyen bir enayi değilim, daha önce Google'ın bir uygulamasıyla Java Script eğitimi almıştım, ama o da girişin girişi seviyede.
Ücretsiz kodsuz bir uygulama önerir misin?
Crack kullanma.

Neden internet çalmıyorsun? Crack kullanıyorsun zaten.

Zorla mı satıyorlar? Adam ürününe istediği fiyatı verir. Bir ayakkabı gördüğünde (sen diyorsundur) bu ayakkabı niye bu kadar pahalı, en fazla 10 TL eder ben bu çalayım mı diyorsun?

Hep de böyle olur zaten.

Kitapları neden çalmıyorsun?

Neden RX 550'yi çalmıyorsun?
Şurda küfür edip banlanmak mı lazım illaki, Allah Allah

Az önce kitlenen konuya ayar olup açtın galiba. Ama dediklerin çok doğru. Bende diyorum eğer şartlar uygun değilse crack kullanılır. Bunun masumlastirma ile vs alakası yok kardeşim. Tabi ben böyle deyince bana düşman kesiliyorlar orası ayrı. Türkiye'de yeni çıkan bir oyuna 500 TL vermek yerine 3 oyun parasına ekran kartı alırsın. Her neyse uzatmaya gerek yok. Anlayan anlasin.

Bence crack kullanmak zorunda isen kullanılır oyun oynamak zorunda değilsin oyun fiyatları Türkiye'de böyle yapacak bir şey yok.

Ha burada korsan kötüdür kullanma diyenlerin korsan oyuna veya yazılıma sahip olduklarına da eminim sırf demek için diyen bir kitle de var çok komikler.

Crack kullanma.

Neden internet çalmıyorsun? Crack kullanıyorsun zaten.

Zorla mı satıyorlar? Adam ürününe istediği fiyatı verir. Bir ayakkabı gördüğünde (sen diyorsundur) bu ayakkabı niye bu kadar pahalı, en fazla 10 TL eder ben bu çalayım mı diyorsun?

Hep de böyle olur zaten.

Kitapları neden çalmıyorsun?

Neden RX 550'yi çalmıyorsun?
Bu forumdaki o "çalma kardeşim, oyunu satın al!" diyen kitleye o kadar tilt oluyorum ki. Herkes senin gibi zengin mi, herkesin imkanı mı var? Adam gayet de haklı. Gabe Newell bile korsancıları suçlamazken, senin neyine korsancıları suçlamak?

Elma ile armudu karıştırmışsın. Senin için Crysis haketmez, GTA V hakeder başkası için Crysis hakeder, GTA V haketmez. Kişisel görüşlerini bunun dışında tut.

1. Oyun yeni de olsa eski de olsa istenilen fiyata da alınır, korsan da kullanılır. Korsan kullanmayı tercih ediyorsan oyunlar arası yaşlarına ve fiyatlarına göre kıyaslama yapmazsın.

2. Herkes GTA V, ETS2 oynamıyor. Bunların da biri 7 diğeri 8 yaşında oyun. İstenildikten sonra 20 yıllık oyuna da para verirsin.

3. GTA V tek kişilik kısmıyla kral falan olamaz. Seviyorsun ama abartma. GTA V'in hikayesinin uzunluğunda yan görevi olan oyunlar var.

Bunlar dışında söylediklerin kabul edilebilir ve korsan kullanan çoğu kişinin ortak düşüncesi zaten bunlardır.

Az önce kitlenen konuya ayar olup açtın galiba. Ama dediklerin çok doğru. Bende diyorum eğer şartlar uygun değilse crack kullanılır. Bunun masumlastirma ile vs alakası yok kardeşim. Tabi ben böyle deyince bana düşman kesiliyorlar orası ayrı. Türkiye'de yeni çıkan bir oyuna 500 TL vermek yerine 3 oyun parasına ekran kartı alırsın. Her neyse uzatmaya gerek yok. Anlayan anlasin.
Tam yazıcaktim ki Recep Abi gelmiş kitlettirmiş konuyu, sonra dayanamadım en azından bu konu başlığına uygun.

Güzel fikir, bana kod yazmadan oyun yapacağım bir program önerir misin?
Ücretsiz olabilirse ücrestiiz olsun, bu arada kodlamanın ne olduğunu bilmeyen bir enayi değilim, daha önce Google'ın bir uygulamasıyla Java Script eğitimi almıştım, ama o da girişin girişi seviyede.
Ücretsiz kodsuz bir uygulama önerir misin?

Şurda küfür edip banlanmak mı lazım illaki, Allah Allah
Unreal Engine. Blueprint ile yapabilirsin. Ama tavsiyem C++ ve ya C# öğrenmen olacaktır. Böylece ileride iş imkanın da olur.

Bence crack kullanmak zorunda isen kullanılır oyun oynamak zorunda değilsin oyun fiyatları Türkiye'de böyle yapacak bir şey yok.
Neden kendimi eğlenceden uzak bırakayım ? Çoğu şey ihtiyaç değil lüks ona kalırsa. Ama her şeye bu kadar kolay sahip olamazsin o ayrı mesele. İşte internette burada gerçek hayattan ayriliyor. Bu arada crack dediğimiz şey korsan oluyor zaten aynı şey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı