Crack kullanıyorum Ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Crysis'in ederi zaten o fiyat değil. Bazı insanlar sırf Steam'den alayım profilimde Crysis 3 yazsın, arkadaşlık listemde Crysis 3 oynuyor gözüksün diye gidip Steam'den alma peşindeler. Oyunun çıkış fiyatı zaten 9€ falan, başka sitelerde Origin için 30₺'ye kadar bulunabiliyor. Bir oyunun sabit fiyatına bakma bütün en uygun siteleri araştır, harici sitelere bak kod veya gift olarak verenler var onlara göre en uygun fiyata bulabilirsin.

Bu forumdaki o "çalma kardeşim, oyunu satın al!" diyen kitleye o kadar tilt oluyorum ki. Herkes senin gibi zengin mi, herkesin imkanı mı var? Adam gayet de haklı. Gabe Newell bile korsancıları suçlamazken, senin neyine korsancıları suçlamak?
Benim kadar zengin olup olmaması da Gabe Newell de beni alakadar etmez. Hırsızlık her yerde hırsızlıktır.

Neden kendimi eğlenceden uzak bırakayım. Çoğu şey ihtiyaç değil lüks ona kalırsa. Ama her şeye bu kadar kolay sahip olamazsin o ayrı mesele. İşte internette burada gerçek hayattan ayriliyor.

Kendini eğlenceden uzak bırak demedim zaten fakat şu olay benim zorumda gidiyor bir şirket o kadar uğraşıp oyun yapıyor senin onun emeğini hiçe sayarak crack indiriyorsun bence yanlış bir şey tekrar yazıyorum oyunlar pahalı kesinlikle ama yapabilecek bir şey yok. Crack indiri oyunu ondan sonra almak mantıklı olabilir.

Buradaki asıl mesele sizin paranızın olmaması ya da korsan oyun oynamanız değil. Yaptığınız işe kılıf uydurup, ajitasyon ve fakir edebiyatı yapıyorsunuz. Bizler de buna karşı çıkıyoruz.

Paranız olmayabilir, oyuna para vermek istemiyor da olabilirsiniz. Buna kimse karışamaz. Yalnız yaptığınızın yanlış olduğunu bile bile bahaneler üreterek hiçbir şey elde edemezsiniz.

Crysis 3 konusuna gelecek olursak; Daha önce de belirttiğim gibi, Origin Access alıp oynayabilirsiniz. Kimse sizi tam fiyattan satın almaya zorlamıyor.

Benim kadar zengin olup olmaması da Gabe Newell de beni alakadar etmez. Hırsızlık her yerde hırsızlıktır.
Seni alakadar etmiyorsa forumda böyle yakınanları alakadar ediyor işte. Kimse senin fikrini sormadı. Konuyu yazan vatandaş ortaya böyle bir sorunu masaya yatırmış. İsteyen cevap yazabilir.

Kendini eğlenceden uzak bırak demedim zaten fakat şu olay benim zorumda gidiyor bir şirket o kadar uğraşıp oyun yapıyor senin onun emeğini hiçe sayarak crack indiriyorsun bence yanlış bir şey tekrar yazıyorum oyunlar pahalı kesinlikle ama yapabilecek bir şey yok. Crack indiri oyunu ondan sonra almak mantıklı olabilir.
Aynı şeyi savunuyoruz. Bende yapilan şey doğrudur demiyorum farkındaysan. Ama yani yok adamın bütçesi ne yapsin ? Bana kalırsa cracker'lar modern Robinhood'lar kapitalist düzeni bozup erişemeyenlere yardım ediyorlar. Benim görüşümdur. Para ve durum yoksa ben korsana bir şey demiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı