Arkadaşlar bilgisayara çok fazla crack oyun indirdim bir şey olmuyordu fakat bugün bayağı bir yavaşlama söz konusu. Disk kullanımı bayağı yüksek. Format atmadan nasıl temizleyebilirim bunu? Windows Defender'la silmeyi deniyorum ama pek işe yaramıyor. Sistem Windows 10
Arkadaşlar bilgisayara çok fazla crack oyun indirdim bir şey olmuyordu fakat bugün bayağı bir yavaşlama söz konusu. Disk kullanımı bayağı yüksek. Format atmadan nasıl temizleyebilirim bunu? Windows Defender'la silmeyi deniyorum ama pek işe yaramıyor. Sistem Windows 10.
Oncelikle korsana karşı hassas ve ultra zengin forum uyeleri egzantirik emojier ve yazilar yollayabilir, onlari bosver. Format at Virus bulasmis. Crack yerine de Steam offline hesaplar var, onlari kullan.
Oncelikle korsana karşı hassas ve ultra zengin forum uyeleri egzantirik emojier ve yazilar yollayabilir, onlari bosver. Format at Virus bulasmis. Crack yerine de Steam offline hesaplar var, onlari kullan.