Hocam ben USB ile kuracağınızı zannediyordum. Ama galiba çözümü buldum. Verdiğim linkteki dosyayı indirip bir kere yönetici olarak açın. Ardından setup.exe'yi kapatıp tekrardan açın büyük oranda sorununuz çözülecektir.
Not: Verdiğim link bu projenin bypass11 klasöründeki orijinal skip_tpm_check_on_dynamic_update. CMD dosyasıdır. Herhangi bir virüs yoktur. Hatta bu proje Technopat'ın bu konusundaki linkte verilmiştir.
Hocam FIFA23 yazısının altında 3 tane program var işte sizin dediğinizi yönetici olarak çalıştırdım installed dedi tekrar deniyorum internet kablosunu çekeyim mi?
Server hatasını verip iptal ediyor.
Hocam FIFA23 yazısının altında 3 tane program var işte sizin dediğinizi yönetici olarak çalıştırdım installed dedi tekrar deniyorum internet kablosunu çekeyim mi?
Server hatasını verip iptal ediyor.
Hiç gerek yok Hocam. INSTALLED dedikten sonra Win11 klasöründeki setup.exe'yi çalıştırırsanız düzelir. Windows Server kurulumu diyebilir aldırış etmeyin. Normal Windows 11 kuracak.
Hiç gerek yok hocam. Installed dedikten sonra Windows 11 klasöründeki setup.exe'yi çalıştırırsanız düzelir. Windows server kurulumu diyebilir aldırış etmeyin. Normal Windows 11 kuracak.
Hocam yardım edin mavi ekrandayim Windows server yüklenmiyorda kaldı bayadirda bekliyorum 75'te kaldı altta iptal seçeneği var şu anda Windows 11 değil Windows server kuruyor işlem biraz uzun sürebilir diyor ama bayadirda bekliyorum şu an telefondan yaziyorum.