Hocam Windows 10'da kalsanız daha iyi olur sizin için normal olarak da kurabilirsiniz tabii.
Hocam Windows 10'da kalsanız daha iyi olur sizin için normal olarak da kurabilirsiniz tabii.
Hocam en kısa çözüm olarak internet kafeye kurdurabilirsiniz. Eğer yapabilecekseniz yardım edeyim kendiniz kurun. Çok zor bir işlem değil.@ykalyon25 @Bunduk @Pixel_less @guneralp
Bir arkadaşım Windows 11'e geçmiş de güya hava atmaya çalışıyor şunu bir bozayım dedim hem de Windows 11'e geçmeyide istiyorum zaten normaldede.
İşlemci desteklemiyor yazıyor ama arkadaşımın sistemi benimkiyle aynı sadece benim RAM'ler fazla fazla fark atıyor onun ekran kartıda benimkiden 1 FPS daha fazla veriyor oyunlarda.
Bir arkadaşım Windows 11'e geçmiş de güya hava atmaya çalışıyor şunu bir bozayım dedim hem de Windows 11'e geçmeyide istiyorum zaten normaldede.
Arkadaşın biraz garipmiş işletim sistemi ile hava atmayı da ilk defa görüyorum.
Hocam en kısa çözüm olarak internet kafeye kurdurabilirsiniz. Eğer yapabilecekseniz yardım edeyim kendiniz kurun. Çok zor bir işlem değil.
Hocam 2dk.Yorum falanda yazmıyor hadirekt ekran fotoğrafı atıyor bizim DC'deki topluluğa.
Yapacağım inince buradan etiketlerim sizi beraber deneyebiliriz olur mu?
Eki Görüntüle 1646030
Aha aha bu beni yalandan kıskandırmaya çalışıyor herhalde okulda da aynı yok neymiş onun ekran kartı benimkinden daha iyiymiş yav sanki dünya şampiyonasına giriyor 1FPS ile bana hava atmaya çalışıyor
Not: Arkadaki fotoğrafa odaklanmayın Messi fotosuna onu diğer arkadaş attı.
@Bunduk hocam yüklendi.
Eki Görüntüle 1646088
@Pixel_less hocam baksanız olur mu?
Hocam 2dakika.
Hocam ben USB ile kuracağınızı zannediyordum. Ama galiba çözümü buldum. Verdiğim linkteki dosyayı indirip bir kere yönetici olarak açın. Ardından setup.exe'yi kapatıp tekrardan açın büyük oranda sorununuz çözülecektir.
Link: Skip_TPM_Check_on_Dynamic_Update
Not: Verdiğim link bu projenin bypass11 klasöründeki orijinal skip_tpm_check_on_dynamic_update. CMD dosyasıdır. Herhangi bir virüs yoktur. Hatta bu proje Technopat'ın bu konusundaki linkte verilmiştir.
Hocam ben USB ile kuracağınızı zannediyordum. Ama galiba çözümü buldum. Verdiğim linkteki dosyayı indirip bir kere yönetici olarak açın. Ardından setup.exe'yi kapatıp tekrardan açın büyük oranda sorununuz çözülecektir.
Link: Skip_TPM_Check_on_Dynamic_Update
Not: Verdiğim link bu projenin bypass11 klasöründeki orijinal skip_tpm_check_on_dynamic_update. CMD dosyasıdır. Herhangi bir virüs yoktur. Hatta bu proje Technopat'ın bu konusundaki linkte verilmiştir.
Hocam siz sadece verdiğim dosyayı indirin masaüstüne atın ve yönetici olarak çalıştırın.Hocam ben tam yapıyordum TPM hatası verdi buradan deneyeceğim şimdi de.
Nereden yapılıyor aşırı karışık bu sistem kodlar nerede?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.