Crack Windows 10'dan Windows 11'e geçilebilir mi?

Hocam ben USB ile kuracağınızı zannediyordum. Ama galiba çözümü buldum. Verdiğim linkteki dosyayı indirip bir kere yönetici olarak açın. Ardından setup.exe'yi kapatıp tekrardan açın büyük oranda sorununuz çözülecektir.

Link: Skip_TPM_Check_on_Dynamic_Update

Not: Verdiğim link bu projenin bypass11 klasöründeki orijinal skip_tpm_check_on_dynamic_update. CMD dosyasıdır. Herhangi bir virüs yoktur. Hatta bu proje Technopat'ın bu konusundaki linkte verilmiştir.

Tamam tamam kusura bakmayın anladım şimdi.

Hocam siz sadece verdiğim dosyayı indirin masaüstüne atın ve yönetici olarak çalıştırın.

Onu yönetici olarak çalıştırınca sadece CMD açılıyor ve bir şeye tıklayınca kayboluyor.

Sorun değil Hocam.

Onu yönetici olarak çalıştırınca sadece CMD açılıyor ve bir şeye tıklayınca kayboluyor.
Hocam aşağıdaki ekranı gördünüz mü?
1674743188847.png

İsterseniz yeniden açın o yeşil INSTALLED yazan kısımda REMOVED yazıyorsa kapatın ve tekrar açın. Bu sefer INSTALLED yazar.

Ne uyarsı hocam?

Ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Eğer kullanıcı denetimi uyarısıysa evet deyin hocam.

Hocam servere takılmayın. O önemli değil normal Windows 11 kuracak.

1674743421992.png

Hocam FIFA23 yazısının altında 3 tane program var işte sizin dediğinizi yönetici olarak çalıştırdım installed dedi tekrar deniyorum internet kablosunu çekeyim mi?
Server hatasını verip iptal ediyor.

Eki Görüntüle 1646157

Hocam FIFA23 yazısının altında 3 tane program var işte sizin dediğinizi yönetici olarak çalıştırdım installed dedi tekrar deniyorum internet kablosunu çekeyim mi?
Server hatasını verip iptal ediyor.
Hiç gerek yok Hocam. INSTALLED dedikten sonra Win11 klasöründeki setup.exe'yi çalıştırırsanız düzelir. Windows Server kurulumu diyebilir aldırış etmeyin. Normal Windows 11 kuracak.

Hiç gerek yok hocam. Installed dedikten sonra Windows 11 klasöründeki setup.exe'yi çalıştırırsanız düzelir. Windows server kurulumu diyebilir aldırış etmeyin. Normal Windows 11 kuracak.

Hocam yardım edin mavi ekrandayim Windows server yüklenmiyorda kaldı bayadirda bekliyorum 75'te kaldı altta iptal seçeneği var şu anda Windows 11 değil Windows server kuruyor işlem biraz uzun sürebilir diyor ama bayadirda bekliyorum şu an telefondan yaziyorum.

Hocam ekrana böyle birşey geldi ne yapmam lazım?

@Pixel_less

Bilgisayar gidiyordu az daha Windows 10 kurtarma açıktı iyi ki yoksa çökecekti PC.

Dosya Ekleri

• IMG_20230126_182436.jpg
    IMG_20230126_182436.jpg
    110,5 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı