Crack Windows 10'u silip orijinal Windows 10 yüklemek

CMD ile etkinleştirme yapıldıysa bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum, sadece emülasyon yapılmış bir KMS sunucusuna bağlanarak public key girip aktivasyon yapılıyor diye biliyorum. Eğer geri almak istiyorsanız hatırladığım kadarıyla bir arkadaş paylaşmıştı ; CMD'yi yönetici olarak çalıştırın. slmgr.vbs /upk ardından slmgr.vbs /cdns komutlarını girin.

CMD ile etkinleştirme yapıldıysa bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum, sadece emülasyon yapılmış bir KMS sunucusuna bağlanarak public key girip aktivasyon yapılıyor diye biliyorum. Eğer geri almak istiyorsanız hatırladığım kadarıyla bir arkadaş paylaşmıştı; CMD'yi yönetici olarak çalıştırın. Slmgr. Vbs /upk ardından slmgr. Vbs /cdns komutlarını girin.

Ürün anahtarı silindi dedi şimdi Microsoft'un sitesinden indireyim mi orijinal Windows'u?

Bilgisayarı yeniden başlatın sonra ayarlardan, etkinleştirme durumunu kontrol edin.

Yeniden başlattım bunu diyor şimdi orijinal Microsoft sitesinden Windows 10'u indireyim mi bir de indirdiğimde Windows 10 Home yükler mi?

Dosya Ekleri

• fefefefeffeef.png
    fefefefeffeef.png
    419,1 KB · Görüntüleme: 59
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı