Crackli Minecraft Virüslü müdür?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ozan hayran

Hectopat
Katılım
10 Temmuz 2020
Mesajlar
77
Çözümler
1
Arkadaşlarım Minecraft indirmemi istiyor fakat ben orijinal olmadıkça indirmeye korkuyorum. Crackli indirirsem PC'ye virüs bulaşabilir mi?
 
Bence çok gereksiz bir tepki vermişsiniz. Aslında sakinliğinizi korusaydınız dediğim cümlenin virüs bulaştıktan sonra bu konuda hiçbir destek alamayacağı hakkında olduğunu çok net anlardınız.
Normalde bende böyle yaklaşmam ama artık gına geldim eğer sizi kırdıysam özür dilerim.
 
@BarçaHayranı Mesajını rapor etmedim fakat sana tavsiyem Türkçe dilbilgisi kurallarını öğrenmen.

Arkadaşın korsana destek vermiyoruz beyanı, “Sorun yaşarsanız çözüm için burada yardımcı olamayız.” anlamına gelebilir.

“Güvenilir bir yerden indirirseniz virüs bulaşmayacaktır.” ve “Crackli oyuna premium hesabınızı girmeyiniz.” argümanları da birbirine çok zıt.

Kendinizle çelişiyorsunuz.
 
Arkadaşlarım Minecraft indirmemi istiyor fakat ben orijinal olmadıkça indirmeye korkuyorum. Crackli indirirsem PC'ye virüs bulaşabilir mi?

Premium hesap satın alana kadar TLaucher ile oynuyordum. Virüs falan yok, ama en sağlıklısı orijinalini kullanmak.

Neden bu kadar tribe girdiniz? Adam zaten söylüyor orijinal olmadıkça indirmeye korkuyorum diye. Hepimiz korsana karşıyız ama burada konu korsana destek verip vermemek değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar tamam korsan oyuna karşıyız falan ama bahsettiğimiz oyun Minecraft. 10K oynanan sunucular bile kendi Launcher'larını yayınladılar oyunda Premium ve Premium olmayan sistemi var eğer oyunu parayla satın alırsanız Premium sunuculara girebilirsiniz.
 
"Korsana destek vermiyoruz." diyerek boş duyar kasmayın. Oyunun yapımcısı "Parası olmayanlar korsan indirip oynayabilirler." demişti konferansta.
 
Sorun değil ayrıca artık Minecraft korsan diye bir şey kalmadı mesela Türkiye'nin en büyük sunucusu Son Oyuncu'ya girmek için SO Client indirmeniz gerekiyor ve bu teknik olarak kırılmış sayılıyor zaten ama bunu indirmeden giremiyorsunuz aynısı Hypixel'de de var.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı