Crackli oyunların sakıncası var mı?

İşletim sistemi
Windows 10

xianpw

Hectopat
Katılım
19 Kasım 2019
Mesajlar
571
Yeni sistem topladım da GTA 5 tarzı oyunları oynamak istiyorum fakat pahalı, benim onlara yetecek param yok. Crackli sitelerden indirsem ne gibi sakıncaları var? Birkaç yerden virüs gibi bir şey duymuştum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Boşuna sinirlenmeyim ben de istemez miyim para verip doğal olanı almayı ama düzgün okusanız param yok dedim bir oyun en azından 50 - 60 lira 10 oyun desen inanılmaz rakamlar yapıyor onun için diyorum güvenli site bilen bana ulabilir mi ?
 
Korsan kullanmak doğru olmasada bende ara sıra kullanan biri olarak şunu söyleyeyim. Korsan kullanacak kişi neyi nereden indireceğini bilmeli güvenilir siteleri bilmeli eğer bilmiyorsa virüs yeme ihtimali yüksek.
güvenl site bilenm biri bana ulaşabilir mi
Amerikalı biri beni tehdit ediyor - Technopat Sosyal böyle birşeyin başınıza gelmesini istemiyorsanız bulaşmayın. Bir kez bile indirince çöküyorlar bilgisayara.
ölümden korkum yok :D
 
Boşuna sinirlenmeyim, ben de istemez miyim para verip doğal olanı almayı ama düzgün okusanız, param yok dedim. Bir oyun en azından 50-60 lira, 10 oyun desen inanılmaz rakamlar yapıyor onun için diyorum. Güvenli site bilen bana ulaşabilir mi?
Size sinirlenmiyorum, merak etmeyin. Sizi anlıyorum, gerçekten pahalılar ama yapacak bir şey yok. Benim de GTA 5'im yok, çünkü o oyuna o kadar para veremem. Ama korsan da oynamıyorum.

Bir de eleştirmek için değil, kurallar gereği burada kimse size site öneremez çünkü korsana destek burada yasak.
 
Yeni sistem topladım da GTA 5 tarzı oyunları oynamak istiyorum fakat pahalı, benim onlara yetecek param yok. Crackli sitelerden indirsem ne gibi sakıncaları var? Birkaç yerden virüs gibi bir şey duymuştum.
Evet ülkemizde oyunlar pahalı,paran yetmemesi normal,fakat burda korsana destek vermiyoruz diyenlerin hemen hemen hepsinin özellikle andoid telefonlarında veya pclerinde, APK ,cracklı exe vs olduğundan emin olduğum icin torrent kullanmayı öğrenmeni rahatlıkla tavsiye edebilirim.Fitgirl,codex gibi yayıncılar güvenilirdir
 
Korsanı desteklediğimden değil yanlış anlaşılmasın.
Arkadaşın sorusuna herkes korsana hayır demiş. Merak ettim kullandıkları windows 10 için acaba kaç kişi para verip satın aldı. 10 liraya aldıkları keyleri korsan gibi görmeyen bir zumrenin oluşu oldukça ironi içeriyor.
çok haklısın burada ilginç bir savunma şekli var hemen bir şeye tepki gösterme linç verme hevesindeler
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı