Crackli Windows 10 Pro'yu Orjinal Key ile Düzeltmek

Uctukusunbeybisi

Centipat
Arkadaşlar ASUS laptopu yeni aldığımda babam arkadaşına Win10'u kurdurmuş, bilmiyordum ve aradan 3-4 ay geçtikten sonra etkinleştirme problemleri çıktı, mavi ekranlar çıktı bilgisayar çok yavaşladı. Şimdi orijinal Windows 10 Pro satın aldım ve ben bu bilgisayarı nasıl formatlayıp yeni kodu girebilirim. İnternette crackleme videoları vs çok var, ama çakmadan orijinale geçirme videosu bulamadım. Bir de USB belleğim mevcut değil.

Teknosadan almadım teknosadaki arkadaşımdan Windows key aldım. Windows etkinleştirme yazısı gelmeden önce gayet güzel bir şekilde çalışıyordu , gazı geldikten sonra 1 hafta sonrada mavi ekranlar , donmalar , kapanmalar , yavaşlamalar başladı . Ondan dolayı formatlayıp 0 dan başlamak istiyorum .
Hocam 1300 TL’den daha düşük bir fiyata mesela 30-40 TL’ye aldıysanız lisansın sahte olma ihtimali %95

Hocam 1300 TL’den daha düşük bir fiyata mesela 30-40 TL’ye aldıysanız lisansın sahte olma ihtimali %95
14 liraya 3 yıl önce Windows 10 Pro lisansı aldım o zamandan bu yana defalarca format attım ve her formattan sonra Windows ilk internet bağlantısında otomatik olarak etkinleşiyor ve o zamandan beri de hiçbir sorun çıkmadı şimdi sen neye dayanarak lisans sahtedir diyorsun?

Son düzenleme:
Bilgisayarıma sağ tıklayın ve özellikler deyin. Oradan Key'i silip, kendi orijinal keyinizi yazabilirsiniz. Olur size orijinal Windows. Benim de aynıydı crackli Windows 10 kullanırken Key aldım ve aynı yolu izleğerek Key'i yazdım. Hiçbir sıkıntıı olmadı ve bilgisayar bir daha hata vermedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önce eğer Teknosa gibi yerlerden aldıysanız Windows 10 deneme sürümünü kurmuşlardır, bu crackli Windows sayılmaz. Şu anda ben de Windows'un deneme sürümünü kullanıyorum. Sadece görüntü ayarlarını kişileştiremiyorum ve sağ altta yazı çıkıyor. Bilgisayarınızın yavaşlaması konusundaki düşüncem bilgisayarınıza virüs bulaştırmışsınız. Kapersky veya Eset ile bilgisayarınıza tarama yaptırın.
Bunun sayesinde format atmak zorunda kalmayabilirsiniz. Orijinal Windows kursanız bile problem geçmeyecektir.
Dikkat lisanslamazsan bir süre yazı çıkar lisans yok diye süreyi bilmiyorum ama. Lisanslamazsan toptan kanır birdaha açılmaz. Bunun formatlamadan dönüşü yok. Önemli işlerin varsa yok olur

Arkadaşlar ASUS laptopu yeni aldığımda babam arkadaşına Win10'u kurdurmuş, bilmiyordum ve aradan 3-4 ay geçtikten sonra etkinleştirme problemleri çıktı, mavi ekranlar çıktı bilgisayar çok yavaşladı. Şimdi orijinal Windows 10 Pro satın aldım ve ben bu bilgisayarı nasıl formatlayıp yeni kodu girebilirim. İnternette crackleme videoları vs çok var, ama çakmadan orijinale geçirme videosu bulamadım. Bir de USB belleğim mevcut değil.

Öncelikle lisans girmeyi 2. plana alalım.
Sisteminizde lisans sorunu sebebi ile mavi ekran hatası aldıgınızı sanmıyorum Microsoft lisans yok diye bilgisayarınızı bozmaz hakları kısıtlar vs lisans almanızı uyarır ve lisansı girdiğinizde her şey normale döner. Sizin sisteminizde yazılımsal ya da donanımsal hata var diye düşünüyorum.
Sadede gelelim Google (güvenli mod Windows 10 sıfırlama) yazarak tariflere göre Windows sıfırlamasını yapalım (bilgisayarınızdaki şahsi tüm bilgileriniz silinecektir sorumluluk size aittir)
İşlemler sorunsuz tamamlamlanır ise ilk problem çözülmüş olacak temiz bir Windows ile bilgisayarınız açılacaktır bu noktadan sonra sistem özellikleri ekranından lisans anahtarı degiştir diyerek yasal satın aldıgınız lisansı girebilirsiniz.
Tüm aşamaları buradan yazmak yerine Google yönlendirmemi mazur karşılarsınız umarım işlem yönergeleri Google'de resimli hatta videolu daha kolay olacaktır.
Şansınız bol olsun inşallah donanım sorununuz yoktur.

Bilgi sahibi olmadan fikir vermeyin.

Bilgi sahibiyim bunun için bilim insanı olmaya gerek yok. Microsoft Store'dan fiyatlara bakabilirsiniz.

14 liraya 3 yıl önce Windows 10 Pro lisansı aldım o zamandan bu yana defalarca format attım ve her formattan sonra Windows ilk internet bağlantısında otomatik olarak etkinleşiyor ve o zamandan beri de hiçbir sorun çıkmadı şimdi sen neye dayanarak lisans sahtedir diyorsun?
Microsoft’a dayanarak söylüyorum bir çok defa konu açıldı forumda halen daha aynı şeyleri söylüyorsunuz. Biraz araştırın biraz bilgi sahibi olun 1300-1400 TL olan bir şeyin 14 TL olması normal mi?

Kaynak 1 Kaynak 2

Son düzenleme:
UEFI desteği varsa aşağıdaki gibi temiz kurulum yapabilirsiniz.

Merak etme bilgimiz var çok şükür araştırmalarımız da var Microsoft Store'daki fiyatlardan da haberimiz var güvenilir yerden alındıktan sonra hiçbir şekilde sıkıntı çıkmaz. Biz 10 liralık lisans alıp geri kalanı ile ekran kartı veya işlemci değiştiriyoruz. Sen 25 haneden oluşan koda 1300 lira para ver kardeş bana ne.
Senin para verdiğin lisansın bedava olan halide var boşuna gidip 10 lira verme. Ayrıca kardeşim felan bu samimiyet nereden geliyor acaba?

Son düzenleme:
10 liraya key alıp orjinal kullanıyorum demek vicdan rahatlatmaktan başka bir şey değil. Microsoft zaten bu keyler hakkında defalarca açıklama yaptı kullanmayın diye. He yine de üçüncü parti yazılımlarla etkinleştirmekten iyidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı