Windows 10 Pro'da crackli key kaldırılmalı mı?

Şimdi ben flash belleğe rufus yazılımı ile Windows'u kurdum. Windows 10 pro kodu da aldım. Ama kod bir tane verildi. Benim bildiğim iki tane verilirdi biri Windows'un kurulum aşamasında yazılır diğeri ise Windows kurulduktan sonra etkinleştir yerine yazılır. Şimdi ben bu kodu nereye yazıcam?

Hayır hocam,

Kod bir tanr verilir ve temiz kurulum ekranında yazmanız gerekir. Yahut "anahtarım yok" diyerek devam edersiniz format sonrası Windows içinden keyi yazarsınız. Ancak Kurarken yazmakta fayda var.

Size attığım videoları izkememişsiniz ki soruyorsunuz. 🤏🏼☝🏼

Hayır hocam,

Kod bir tanr verilir ve temiz kurulum ekranında yazmanız gerekir. Yahut "anahtarım yok" diyerek devam edersiniz format sonrası Windows içinden keyi yazarsınız. Ancak Kurarken yazmakta fayda var.

Size attığım videoları izkememişsiniz ki soruyorsunuz. 🤏🏼☝🏼
Son sorum daha olucak . Bios güncellemesi Windows kurulduktan sonra mı önce mi yapılır.

Kaldırman daha iyi olur: Çözüldü: Crackli lisansı tamamen kaldırma
Kaldırdıktan sonra lisansını etkinleştir. Zaten crack ile etkinleştirdiğin için, bir daha denersen lisanslı Windows'a tekrar lisans yapamayabilirsin onu bilmiyorum ama.
Dediğini yapmama rağmen lisansım kalkmadı.
Aynen öyle hocam.

Dosyalarınızı flash belleğe, taşınabilir hdd gibi depolama birimlerine aktarabilirsiniz. Yahut başka bir diskiniz var ise oraya aktarabilirsiniz.

Format atınca diskiniz yeniden biçimlendirilir. Her şey silinir. Youtubedan Windows 10 format yazarsanız istemediğiniz kadar rehber ile karşı karşıya kalırsınız. Ben size gerekli videoları aşağıda bırakmış olacağım.
İkinci videoda: 3:30

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hangisi? 2 tane UEFI var.
20220326_140241.jpg

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam. Etkinleştirme de yaptınız mı?
Evet. Ama Oem aldığım key Retail çıktı bende değiştirmek ile uğraşmadım.
Evet. Ama Oem aldığım key Retail çıktı bende değiştirmek ile uğraşmadım.
Ben Windows'un yükleneceği yeri seçtiğimiz yerde önceden ayrılmış bellekler vardı (kurtarma seçeneğine filan). Ben onları sildim bişey olur mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı