Crackli Windows 10 Pro'yu Orjinal Key ile Düzeltmek

Uctukusunbeybisi

Centipat
Arkadaşlar ASUS laptopu yeni aldığımda babam arkadaşına Win10'u kurdurmuş, bilmiyordum ve aradan 3-4 ay geçtikten sonra etkinleştirme problemleri çıktı, mavi ekranlar çıktı bilgisayar çok yavaşladı. Şimdi orijinal Windows 10 Pro satın aldım ve ben bu bilgisayarı nasıl formatlayıp yeni kodu girebilirim. İnternette crackleme videoları vs çok var, ama çakmadan orijinale geçirme videosu bulamadım. Bir de USB belleğim mevcut değil.

Windows 10 ISO dosyasini indirip sag tiklayip C diskine cikartin setup u calistirin formatlayin sonra keyinizi girersiniz Win 10'da km spico vb iygulamlar kullaninca Windows Defender'i kapatiyor.

C diskine çıkardığımız ISO içerigi ile kurulumu başlatıp yine C diski biçimlendirip kuruluma nasıl devam edeceksiniz.
Nasrettin hocanın torunlarıyız derseniz yorum yok.

(Format komutunun anlamını bilmeden kullanılmasına anlam veremiyorum yorum yazmak için yazanlar? Bilemedim)

30-50₺ye oem Key bulunuyor siz Microsofta Key girdiğiniz zaman kabulde ediyor e daha ne?

(Usb bellek gerekmez)
Once microsoft un sitesinden win10 un iso dosyasini indirmen gerek.
Indirdikten sonra kurulumu yaparken bu bilgisayari simdi yukselt diyorsun. Eger ssd varsa yaklasik yarim saatte kurulum tamamlanacaktir.

Ne anlatılsa boş sizin için siz bildiğinizi yapmaya devam edin. Ayrıca boşuna 30-50 TL vermeyin o keyleri biraz araştırırsanız bedavada bulabilirsiniz.
Orjinal windows keyim var laptopla beraber verseler gerek görmedim, lakin alıp kullanan bir sıkıntı yaşamadan windows aktive eden arkadaşlarım var Microsoft kabul ediyorsa nasıl bir sıkıntı olabilir ki? Yada gidip korsan windows mu kursun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…