Crackli Windows lisansı anakarta gömülmüş

Brsssss

Centipat
Daha önceden sürekli crackli Windows kullanırdım, hiç aklıma gelmezdi bu backdoor denilen olay. KMSpico tarzı yazılımlarla Windows'u lisansladığımı düşünürdüm kendimce. Büyük hataymış son zamanlarda sosyal medya hesaplarıma başka bölgelerden erişildiğini gördüm ve biraz araştırmayla bunun sebebinin crackli yazılımlar olduğunu düşündüm. Velhasıl kelam Microsoft sitesinden ISO indirme aracıyla USB hazırladım, Windows 10'u PC'ye kurdum fakat sistem özelliklerinde lisanslı gözüküyor. Ben kurulum sırasında ürün anahtarım yok seçeneğini işaretlemiştim işkillenip Microsoft'dan direk ISO çektim. Onu yazdırıp kurdum, onda da kendiliğinden lisanslandı. Sanki önceden kullandığım crack yazılımı BIOS'a gömülmüş de sürekli crack atıyor gibi :D Bu durumu açıklayabilecek birileri vardır diye umuyorum.

Edit: Sistemi FreeDOS aldım eskiden crackli Windows 7 kullanırken Windows 10'a yükseltmeye katıldığımı şimdi hatırladım belki o bir etken olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çaktırmasana kullanmaya devam et, bende de 4 yıl kadar önce KMS crackte hata vermişti rastgele Evet'e bastım meğer sisteme OEM key tanımlamış Home, Pro, Enterprise ne kurarsam etkin geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı