Crazypool ödeme yapmıyor

redcliffe

Hectopat
Herkese merhaba deneme amaçlı 1.5 gün kadar Crazypool'de kazım yaptım. Normalde 0.01 olduğunda ve ayarladığım Gwei'ye geldiğinde ödeme yapması lazım fakat 2 gün geçti ve hala ödeme alamadım. Şu an 55 Gwei'ye ayarlı ve hesabımda 0.011449636 ETH var fakat ödeme yapmıyor. Bu durumla ilgili ne yapmam lazım, bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Opera Anlık Görüntü_2021-08-13_175700_eth.crazypool.org.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kazım zorluğundan dolayı şu sıralar herkes ethereumu bırakıp ravencoine geçmeye çalışıyor. O yüzden herkes ödeme almak istiyor. Ve de 2 gün önce 60 gwei falan vermen gerekiyordu. Ondan dolayı sadece ödemen gecikmiştir diye düşünüyorum. Ayrıca hesabından bakabiliyorsun transferde olan paran var mı diye.

Kazım zorluğundan dolayı şu sıralar herkes ethereumu bırakıp ravencoine geçmeye çalışıyor. O yüzden herkes ödeme almak istiyor. Ve de 2 gün önce 60 gwei falan vermen gerekiyordu. Ondan dolayı sadece ödemen gecikmiştir diye düşünüyorum. Ayrıca hesabından bakabiliyorsun transferde olan paran var mı diye.
Şuan durum böyle görünüyor fakat pek bir şey anlamadım.

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2021-08-13_175700_eth.crazypool.org.png
    Opera Anlık Görüntü_2021-08-13_175700_eth.crazypool.org.png
    47,9 KB · Görüntüleme: 69
Şuan durum böyle görünüyor fakat pek bir şey anlamadım.
Kanka artık ödemeler manuel oldu, eskisi gibi otomatik değil. O poola kazmadım ama ödeme ayarları olması lazım bir yerlerde. Oradan tekrar ödemenin yapılmasını iste. Mesela 114 ise 110 iste.
Öyle bir denemeni öneririm. Eğer yine olmazsa yazarsın.

Kanka artık ödemeler manuel oldu, eskisi gibi otomatik değil. O poola kazmadım ama ödeme ayarları olması lazım bir yerlerde. Oradan tekrar ödemenin yapılmasını iste. Mesela 114 ise 110 iste.
Öyle bir denemeni öneririm. Eğer yine olmazsa yazarsın.

Onu da ayarladım fakat gene de yapmıyor ödemeyi farklı bir ayar mı var çözemedim bir türlü.

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2021-08-13_195608_eth.crazypool.org.png
    Opera Anlık Görüntü_2021-08-13_195608_eth.crazypool.org.png
    107,8 KB · Görüntüleme: 74
Hocam peki nasıl yapıyoruz tüm siteyi didik didik ettim ama bulamadım.
Hemen siteye bakıyorum hocam. Birazdan cevaplarım.
Hocam peki nasıl yapıyoruz tüm siteyi didik didik ettim ama bulamadım.
Hocam adblock falan kullanıyorsanız kapatın. Sitenin alt tarafında o ayarları yaptıktan sonra kaydet tuşu falan gözükmüyor mu?

Hemen siteye bakıyorum hocam. Birazdan cevaplarım.

Hocam AdBlock falan kullanıyorsanız kapatın. Sitenin alt tarafında o ayarları yaptıktan sonra kaydet tuşu falan gözükmüyor mu?

Var kaydediyorum da fakat kaç gün oldu hala ödemeyi yapmadı belirlediğim gwei ye birçok defa geldi fakat ödemedi. Bir de yukarıdaki tabloda bir zaman var sürekli düşüyor şu an 7 saat diyor bu nedir yoksa bu bitince mi ödeme yapacak?

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2021-08-13_210724_eth.crazypool.org.png
    Opera Anlık Görüntü_2021-08-13_210724_eth.crazypool.org.png
    148,6 KB · Görüntüleme: 55

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı