Crealıty Ender 3 V2 Neo mu Elegoo Neptune 4 Pro mu?

elias.ai

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bu iki yazıcı arasında kaldım. Hangisini almamı önerirsiniz? Nedenleriyle birlikte cevap verirseniz çok sevinirim. Bütçem yeterli fazlası da olabilir ürün önerecekseniz. Figür, ev dekor ürünleri, oyuncak vs basmak icin kullanacağım.

Merhaba bu iki yazıcı arasında kaldım. Hangisini almamı önerirsiniz? Nedenleriyle birlikte cevap verirseniz çok sevinirim. Bütçem yeterli fazlası da olabilir ürün önerecekseniz. Figür, ev dekor ürünleri, oyuncak vs basmak icin kullanacağım.
Neptune 4 kullanmadım. Ender 3 v2 kullandım. (Neo olanı farklımıdır bilemiyorum.) Kendileri eski yazıcım olur. Sessiz sürücülü güzel bir yazıcıdır. Kalibre ettikten sonra rahatlıkla kullanabilirsin. En güzel yanı popüleritesinden dolayı çok kaynak bulabilirsin. Geliştirmeye açık ve çok videolu kaynağı var.

Fakat bütçeyi biraz daha arrtırabilirsen Ender 3 s1 tavsiye ederim.

Neo 4 Pro, V2 Neo'nun değil, 3 S1 Pro'nun rakibi fakat makine yeni, hatta ön siparişte.

Parçası, sarf malzemesi vs. Creality gibi kolay bulunmayacaktır ama riski alırım dersen neden olmasın. Makine yeni old. için sorunların çözümü, topluluk upgradeleri vs. çeşitliliği için zaman gerekecek.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı