Elektronik Creality K1 17280 TL

Normalde Ender 3 kullanıyordum ancak bazı sıkıntıları çıkınca uygun fiyata elden çıkarttım. 3D parçaları genellikle Drone - RC uçak hobisi için kullanıyorum, bu nedenle TPU ve PLA basan bir yazıcıya ihtiyacım oluyor.

P1P gerçekten pahalı kalıyor, profesyonel olsam belki düşünürdüm. N4'ü ise birkaç arkadaşım da bana önermişti. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? K1 ile N4 arasında.

Birbirlerinin dengi makineler değiller, K1 her türlü avantajlı, fiyat hariç.

Bende Neptune 4 var, ben ön siparişten alanlardanım. Eskiden de Ender 3 V2 vardı.Parçaya göre değişmekle birlikte 3-4 kat hızlı basıyor N4. Biraz onla bunla uğraşmak gerekiyor ama çözülüyor; Reddit sayfasında yaşanabilecek sorunlara dair çözümler mevcut. Bunun dışındaki uyarım: Fanları çok sesli.

Bendekinde anakart fanı dışındakilerde değişikliğe gittim, üstteki fanların hepsini aldıktan 10 gün sonra değiştirdim, PSU fanını da 2-3 hafta oldu değiştireli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Siyah Martı ürünü aldım, bakalım nasıl çıkacak. Gönlümde P1P olsa da fiyatı ülkemizde çok fazla, ayrıca karbon rodlardan sorun yaşayanları da duydum. Ender 3'ten kalan tecrübeler var özellikle printeri iyileştirme konusunda. Ancak umarım kutudan çıktığı gibi sorunsuz çalışır. Normalde Sidewinder-X2 düşünüyordum ama içime sinmemişti.

1699818795282.png

Şunun gibi modelleri basabilmek hedefim K1 ile, bakalım nasıl olacak.

@Siyah Martı Porima filamentler ile sonuçlar hoşuma gitti gibi. Makine bence diğer Creality makinelere göre "Tak Çalıştır" lık konusunda daha iyi. Ama tabii ki ayar yapmak gerekiyor. Ben hem OrcaSlicer hem de Creality Print kullandım. İkisinin de iyi ve kötü olduğu yerler oldu ancak genel olarak büyük baskılarda OrcaSlicer daha iyi iş yapıyor. Hızlı bası almak istiyorsanız ise Creality Print daha iyi.

20231119_230333.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı