Creatin nasıl kullanılmalı?

zetnikov

Hectopat
Daha fazla  
Whey 3 matrix protein tozu içinde 2000mg creatin mono Hydrate var.
Ben bu tozu pazartesi-çarşamba-cuma yani haftanın 3 günü alıyorum sadece 1 ölçek.
1) Bir faydası olur mu içindeki creatinin?

2) Bir ay sonra 2 ölçek atmaya başlayacağım buna da bir yorum yapar mısınız?

3) Yoksa her gün mü alınmalı bu meret günde 5mg?

4) Bir de eskiden kullandıktan sonra ara verme vs vardı, şu anda da öyle şeyler var mı? Bu protein tozu 75+ servis.

Detaylı yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günde 5 gram alacaksın fazlasına gerek yok ister 1 ay kullandıktan sonra 1 hafta ara ver istersen hiç ara verme bu da fark etmiyor tek yapman gereken yeteri kadar su içmek.

Whey 3 matrix protein tozu içinde 2000mg creatin mono Hydra'te var.
Ben bu tozu pazartesi-çarşamba-cuma yani haftanın 3 günü alıyorum sadece 1 ölçek.
1) bir faydası olur mu içindeki creatinin?

2) bir ay sonra 2 ölçek atmaya başlayacağım buna da bir yorum yapar mısınız?

3) yoksa her gün mü alınmalı bu meret günde 5mg?

4) bir de eskiden kullandıktan sonra ara verme vs vardı, şu anda da öyle şeyler var mı? Bu protein tozu 75+ servis.

Detaylı yazarsanız sevinirim.

Protein tozundan haftanın 3 günü aldığın 2 gram kreatin vücudundaki kreatin depolarını doldurmaya yetmez kreatin vücutta depolanır ayrı olarak güvenilir bir markadan kreatin almanı tavsiye ederim ve her gün 5 gram alman yeterli olacaktır yeterli su tükettiğin sürece ara vermene gerek yok.

Kullandığın protein tozunu haftanın belirli günlerine yaymak yerine günlük protein ihtiyacını karşılayamadığım günlerde ek olarak kullanman senin için daha iyi olacaktır.

Günde 5mg yetiyor ama nasıl içiyorsunuz arkadaş? O kreatini suya katıp içmek bana işkence, çok ekşi çok iğrenç tadı var. Bende bu yüzden bıraktım. Siz nasıl içiyor o tadı almamayı başarıyorsunuz?

Günde 5mg yetiyor ama nasıl içiyorsunuz arkadaş? O kreatini suya katıp içmek bana işkence, çok ekşi çok iğrenç tadı var. Bende bu yüzden bıraktım. Siz nasıl içiyor o tadı almamayı başarıyorsunuz?

Direkt ağıza shot atmak daha iyi ayrıca pek tadı yok creatinin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı