Creatine kullanılır mı?

OCG24

Centipat
16 yaşındayım ve bugün çocuk doktoruna gittim. Kreatin kullandığım için kan tahlili yaptırdım. Doktor, 'kullanma,' dedi. Sonra, bir başhekim olan dahiliye uzmanına durumu anlattım ve doktor da 'dahiliye bir şey bilmez,' dedi. Ben burada kime güveneceğim? Yeterli suyumu içiyorum ve 5 gramı geçmiyorum; hatta çoğunlukla 3 gram alıyorum."

16 yaşındayım ve bugün çocuk doktoruna gittim. Kreatin kullandığım için kan tahlili yaptırdım. Doktor, 'kullanma,' dedi. Sonra, bir başhekim olan dahiliye uzmanına durumu anlattım ve doktor da 'dahiliye bir şey bilmez,' dedi. Ben burada kime güveneceğim? Yeterli suyumu içiyorum ve 5 gramı geçmiyorum; hatta çoğunlukla 3 gram alıyorum."
Yükleme yapmadığın aşırı almadığın sürece sorun olmaz.

Hiçbir sorun olmaz sağlıklı bir de yeter ki günde en az 3.5 litre su iç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hasta olduğun dönem falan kullanma bence. Ben ne zaman hasta olsam kandaki kreatin değerim çok aşırı yüksek çıkıyor neden bilmiyorum. Kreatini hasta olunca almazsam sorun yaşamıyorum ama. Belki saçma bir şey söylüyorum ama bende durum bu şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı