Emre Çetin 70
Hectopat
Öyle bir durumda SSN alabilirsin.
Kalite farkı mı var?
Öyle bir durumda SSN alabilirsin.
Kreatinde çok fark etmez. Önemli olan Monohydrate ve 200 mesh olması ki piyasadakilerin çoğu öyle.Kalite farkı mı var?
Teşekkür ederim aldım SSN denKreatinde çok fark etmez. Önemli olan Monohydrate ve 200 mesh olması ki piyasadakilerin çoğu öyle.
Hayırlı olsun.Teşekkür ederim aldım SSN den
mono yerine creapure genelde tercih edilir ama bütçe yoksa mono zaten %90 iş yapacaktır.Kreatin de 200 mesh olması ve monohydrate formunda olması önemli. Fiyat ve marka değişkenlik gösterebilir, uygun fiyatlı olanlardan Grizzone veya Protein Ocean'ın lansman ürünlerine bakabilirsin. Sağda solda marka kötülemesine yapanları takılma. Pre-workout olarak ne zamandır spor yaptığın ve seviyen önemli, kafeinden rahatsız oluyorsan, çarpıntı yapıyorsa kafeinsiz bir pre-workout tercih edebilirsin. Eğer ortalama bir şeyler istiyorsan Hardline, Grizzone veya HIQ'ya bakabilirsin. İleri seviye arıyorsan Thirtyone'a bak.
Mono yerine Creapure genelde tercih edilir ama bütçe yoksa mono zaten %90 iş yapacaktır.
Sıkıntı olmaz mono kullan bende yeni creapure aldım çok etki edermi bilmiyorum deneme amaçlı aldım.Creapure almak isterim ama bütçem kısıtlı maalesef hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.