Creatin'in saç dökmesi normal mi?

Hocam bana kalırsa kullanmaya devam etmenizde bir sıkıntı yok saçınızın geçen haftaya göre daha çok dökülmesi veya daha sağlıksız gözükmesi psikolojik veya başka şeylerden olabilir tabii ailenizde, akrabalarınızda dökülme varsa kullanmamanız daha iyi olabilir ama bu şekilde dökülmelerden bir şey olacağını düşünmüyorum günde 100 tele kadar dökülme normal diye biliyorum yine de sizin kararınıza bağlı her şey.

Hocam tel bile dökülmüyor yani kullanalım bakalım. Okuduğuma göre bırakınca tekrardan çıkıyormuş doğru mu eğer ki dökülürse.
 
Yani bir bilgim yok ama teknik olarak doğru gibi. Kullanmayı bıraktıktan sonra hormonlarına etki etmeyecek bu şekilde eskiden kullanmadan önceki haline geleceksin.
 
Kreatin saç dökmez, eğer genetiğinizde varsa süreci hızlandırma ihtimali vardır sadece. Yani içseniz de içmeseniz de kel olacaksınız demektir.
 
Kreatin saç dökmez, eğer genetiğinizde varsa süreci hızlandırma ihtimali vardır sadece. Yani içseniz de içmeseniz de kel olacaksınız demektir.

Yok be hocam tel tel kafama attığımda gelmiyor galiba psikolojik olarak öyle düşündüğüm için döküldü sanmış olabilirim sanmıyorum döküleceğini.
 
Protein tozu ve haftada bir kez pre workout kullanıyorum bu ikisi yeterli olacaksa creatin son kez içeyim bugün ucuzdu Allah'tan Proteinocean.

Ya dökülme bile değil de sağlıksız gibi sanki eskisine göre saçlarım daha kuru hocam.

Ya da kafamda egzama olduğu için kullandığım şampuan var head and shoulders crinical strenght büyük ihtimal ondan dolayı kuru.

Dostum o şampuanı bende kullandım inanılmaz kurutuyor kuruması gayet normal şampuandan dolayı.
 
Dostum kreatin sadece hızlandırır genetiğni de varsa, yani direk dökmez.
Pre kullanacaksan daha kaliteli alabilirsin, çok gerekli değil Kreatin'e göre.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı