Elektronik Creative Aurvana Live SE 399₺!

Ne için tam olarak? Film/müzik/offline oyun işin içinde varsa kesinlikle cal, yoksa sadece Online oyun için H2016D daha mantıklı seçim olur. Uyguna harici mikrofon alıp cal ile kullanırsanız daha güzel olur.

Harici mikrofon almaya gerek yok. Bir kulak içi'nin mikrofonunu kullan yeter.

Yok hocam. Zaten Gaming değil, gündelik kullanım için bir kulaklık.
Teşekkürler, hiç iş görmez mi online için? Sol sağ duymak EQ ayarı vs yapsam. Hiç kulaklık yok kulaküstü, buds 2 prom var o da bluetooth sonuçta. Aldım bu ürünü çok beklentim yok zaten.

Hocam işe yaramaz demedim ama biliyorsunuz Gaming statüsündekiler hep mikrofonlu oluyor. Şu anki ham haliyle direkt tak çalıştır yaptığınızda ses biraz kısık gelebilir. Ama biraz yazılım ayarıyla daha güçlendirilebilir. Ben type-c ses kartı ile kullanıyorum ve tatmin ediyor.

Hocam işe yaramaz demedim ama biliyorsunuz Gaming statüsündekiler hep mikrofonlu oluyor. Şu anki ham haliyle direkt tak çalıştır yaptığınızda ses biraz kısık gelebilir. Ama biraz yazılım ayarıyla daha güçlendirilebilir. Ben type-c ses kartı ile kullanıyorum ve tatmin ediyor.
Type c önerebilir misiniz hocam kendi kullandığınız da olabilir. Direkt laptopun type c girişine bağlayacağım. 4 senelik laptop aslında ses kartına ihtiyacı var mı bilemiyorum, jak girişinden taksam düşük mü kalır ses, kalite?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı