Elektronik Creative Aurvana Live SE 399₺!

Type c önerebilir misiniz hocam kendi kullandığınız da olabilir. Direkt laptopun type c girişine bağlayacağım. 4 senelik laptop aslında ses kartına ihtiyacı var mı bilemiyorum, jak girişinden taksam düşük mü kalır ses, kalite?

Ben bu ürünün daha uzun kablolu versiyonunu kullanıyorum. Telefonum için almıştım ama PC'de de çok performanslı çalışıyor. Taktığınız anda Type-c ses kartı olarka sistemde görünüyor. Jack girişi de sizin bilgisayarınızın ses kartının performansına göre değişiyor.

Kulaklık çok övüldü, bu kulaklıkla karşılaştırabilmek için veya "bu kulaklıkla kapışır" diyebileceğiniz bir model var mı? Sadece güncel kulaklıklarla arasındaki farkı anlamak için soruyorum.

Merakımdan 2 gün önce 361TL'ye sipariş verdim bugün elime ulaştı. Daha önce kullandıklarımla kıyaslama yapacak olursam
-------------------------------Ses kalitesi -- Ses düzeyi -- Konfor
Superlux HD681-------------------10-----------10-----------8,5
HyperX Cloud Alpha---------------9------------10-----------10
Creative sb tactic 3D rage--------9,5------------7,5-----------0
Creative aurvana SE--------------8------------9,5----------10
Behringer bh 470u-----------------8-------------10----------9,5
Cooler Master mh630-------------6--------------8------------9
Bence Fiyat performansın çok ötesinde. İhtiyaç olmasa bile fiyatından dolayı al koy kenara yedek olarak dursun.

Son düzenleme:
Merakımdan 2 gün önce 361TL'ye sipariş verdim bugün elime ulaştı. Daha önce kullandıklarımla kıyaslama yapacak olursam
-------------------------------Ses kalitesi -- Ses düzeyi -- Konfor
Superlux HD681-------------------10-----------10-----------8,5
HyperX Cloud Alpha---------------9------------10-----------10
Creative sb tactic 3D rage--------9,5------------7,5-----------0
Creative aurvana SE--------------8------------9,5----------10
Behringer bh 470u-----------------8-------------10----------9,5
Cooler Master mh630-------------6--------------8------------9
Bence Fiyat performansın çok ötesinde. İhtiyaç olmasa bile fiyatından dolayı al koy kenara yedek olarak dursun.
HD681'in tizlerinin dengelenmesi lazım. CAL aslında bir nevi tizleri dengelenmiş ve arkası kapalı olan HD681 (HD681 EVO) gibi bir şey. Bendeki Hyper-X Orbit S (Audeze Mobius)'in sesiyle çok benzeşiyor. Fark olarak CAL'ın küçük bir kulaklık olması sebebiyle kulağı tam kaplamaması; clamping force'un az olması ve pedlerin yalıtımının iyi olmaması dolayısıyla izolasyonu iyi sağlamaması gibi sıkıntıları var ama ses konusunda ben bayağı başarılı buluyorum.

Bugün elime geçti , ses kalitesini oldukça beğendim. İzolasyonu çok iyi sayılmaz, belki kötü bile. %25-30 larda dışarı ses veriyor. Ekolayzır ayarı önerebilecek var mıdır? Müzik ve konuşmalar için. Hangi uygulama kullanmalıyım?

Bugün elime geçti, ses kalitesini oldukça beğendim. İzolasyonu çok iyi sayılmaz, belki kötü bile. %25-30'larda dışarı ses veriyor. Ekolayzır ayarı önerebilecek var mıdır? Müzik ve konuşmalar için. Hangi uygulama kullanmalıyım?

Hocam Realtek üzerinden v şeklinde bir ekolayzır iyi gidiyor kulaklığa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı