Creative Sound Blaster X G1 ses kartı kullanan var mı?

Tamamdır teşekkür ediyorum, yurtdışından gelen ürünlerde, iadeler felan size ait gibi bir muhabbet vardı o yüzden sordum. Bu linki takip edeyim bakalım belki bende yakalarım :)
Fakat bu link Türk satıcıdan geliyor, en ucuz olarak 400 küsür TL olarak yayınlanıyor tekrar stoklara girerse amazon germany'den, yanlış anlamadıysam doğru mudur ?
Şu an amazon eu'da stok yok o yüzden mevcut satan kim varsa onu getiriyor amazon fiyat o yüzden baya şişkin takip edeceksin artık.

@Falcon78 şuan bu kart ile 16 bit mi yoksa 24 bit mi kullanıyorsunuz sesi? Bu konuda amazon yorumlarında şikayet görmüştüm ama başta bir forum sitesinde ürünün yan uygulamalarından birsi ile 24 bit ses desteği sağlanabiliyormuş.

@Falcon78 şuan bu kart ile 16 bit mi yoksa 24 bit mi kullanıyorsunuz sesi? Bu konuda amazon yorumlarında şikayet görmüştüm ama başta bir forum sitesinde ürünün yan uygulamalarından birsi ile 24 bit ses desteği sağlanabiliyormuş.

X Plus Configurator programından Generic Profilini aktif ederseniz 24 bit desteği veriyor yoksa standart 16bit formatında çalışıyor.

Ekran görüntüsü 2022-03-18 213141.png

@Genzonzi Ben Hyperx Cloud Alpha S için aldım. Kendi ses kartı var ama ses kartının kulaklığı tam besleyemediğini düşündüğüm için aldım, belki yanlış düşünüyor olabilirim. Alpha S 65 ohm ama ses kartı ne kadar ohm besliyor net bilgi bulamadım. Bir diğer düşüncem ise Alpha S'nin 7.1 ses deneyimi çok iyi gelmedi bana. Çok tuhaf bir ses oluşuyordu 7.1'de
Kullandığınız kulaklığın yazılımı var mı? Yazılım açısından da avantajlı G1.
Windows sesini %50'de kullanıyorum ve sesler baya yüksek geliyor bana. Bass ve tizler çok iyi geldi.

@Falcon78 uygulama ayarlarınızı paylaşabilir misiniz? Ben de G1 kervanına katıldım ve kulaklığa can geldi resmen.

Ben kendime göre ayarladım sanada aynısını tavsiye ederim, bana iyi gelen ses performansı sana yetersiz gelebilir sadece Advanced settings üzerinden gerekli ayarlamaları yapmak gerek.

G1 300 Ohm'a kadar destekliyor

Bu arada nereden aldınız.

Ben 14-18% civarlarında kullanıyorum, kulaklığım sağlam, fazla ses veriyor ve cızırtı, dip ses ya da müzik / film izlerken sorun yok. Bass, tizz muhabbetini fazla anlamam ama kötü bir deneyimi yok ama 7.1 sanal ses kullanmak istiyorum da bi yandan.
@Genzonzi Ben Hyperx Cloud Alpha S için aldım. Kendi ses kartı var ama ses kartının kulaklığı tam besleyemediğini düşündüğüm için aldım, belki yanlış düşünüyor olabilirim. Alpha S 65 ohm ama ses kartı ne kadar ohm besliyor net bilgi bulamadım. Bir diğer düşüncem ise Alpha S'nin 7.1 ses deneyimi çok iyi gelmedi bana. Çok tuhaf bir ses oluşuyordu 7.1'de
Kullandığınız kulaklığın yazılımı var mı? Yazılım açısından da avantajlı G1.
Windows sesini %50'de kullanıyorum ve sesler baya yüksek geliyor bana. Bass ve tizler çok iyi geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı