Creative Sound BlasterX G6 vs AE-7

Merhabalar HyperX Orbit S kulaklığım için ses kartı alacağım. G6 1200 TL, AE-7 2000 TL aradaki fiyata değecek bir özellik var mı? Ömürlük bir kart alıyorum iyisi olsun istiyorum.
Açıkçası bildiğim kadarıyla AE-7 ses kalitesi bakımından daha kaliteli bir kart. Daha uzun ömürlü olabilecek bir kart. Bildiğiniz üzere kendi uygulamasıyla da kontrol edebiliyorsunuz. Ben kendim kullandığım için AE-7 önerebilirim. Ayrıca İngiltere'de Bilgisayar Mühendisliği yapan Türk Twitch yayıncısı Torwak da AE-7 kullanıyor ve öneriyor.

Açıkçası bildiğim kadarıyla AE-7 ses kalitesi bakımından daha kaliteli bir kart. Daha uzun ömürlü olabilecek bir kart. Bildiğiniz üzere kendi uygulamasıyla da kontrol edebiliyorsunuz. Ben kendim kullandığım için AE-7 önerebilirim. Ayrıca İngiltere'de Bilgisayar Mühendisliği yapan Türk Twitch yayıncısı Torwak da AE-7 kullanıyor ve öneriyor.
Hocam reddit biraz dolaştım HyperX Orbit S zaten içerisinde ses kartı ile geliyor diyorlar yani ses kartı almana gerek yok diyorlar ama ses beni tatmin etmedi. AE-7 gerçekten bu durumu çözebilir mi özellikle bass konusunda çünkü kulaklık bass olarak biraz zayıf ve yazılım berbat eq yok yazılımda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı