Creative T60 alınır mı?

cellman3092

Decapat
Katılım
24 Nisan 2021
Mesajlar
342
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Creative T60 alınır mı? İki seçenek arasında kaldım. Logitech Z333 ve Creative T60 arasında kaldım. Benim için sesin berraklığı tiz ve basın uyumu ve uzun süreli kullanımda sorun çıkartmaması bütçem 1200 TL ile 1500 TL arasındadır. Ev müstakil olup komşu derdim yoktur.
 
Benim seçimim Logitech Z333 olur ama, ev müstakil ise neden amfi değil de fabrikasyon ses sistemi alıyorsun? Tabii bütçe bayağı yükselir.
 
Benim seçimim Logitech Z333 olur ama, ev müstakil ise neden amfi değil de fabrikasyon ses sistemi alıyorsun? Tabii bütçe bayağı yükselir.

Masaüstü bilgisayar için kullanmak istiyorum. Bu yüzden fazlasına gerek duymuyorum. Z333 modelinin tiz sesleri o kadar iyi olmadığını duydum. Sesin net olması daha önemli benim için akustik şarkılarda.
 
Masaüstü bilgisayar için kullanmak istiyorum. Bu yüzden fazlasına gerek duymuyorum. Z333 modelinin tiz sesleri o kadar iyi olmadığını duydum. Sesin net olması daha önemli benim için akustik şarkılarda.
Uzun zamandır kullandığım bir sistemdi Z333. Zamanında 150 TL almıştım şu an 2000 TL civarında fiyatı var. Evet, güzel sistem ancak dediğinizin tersine tiz sesler daha iyi baslar geri planda kalıyor, kuru geliyordu bana, basları çok tatmin etmemişti beni. Çok yer kapladığı için ve genelde geceleri PC başına geçtiğim için satmıştım. Bir süredir LG PL5'i ikili olarak birbirine bağlayıp kullanıyorum. Film izlerken yanı başında çok iyi oluyor sinema gibi koltuğu falan da titretiyor ama masa başında da sabit bir sistem ihtiyacı duymaya başladım. Araştırmalarımda Creative Pebble V3 karar kıldım ancak çok daha da güzel cihazlar var, tabi Türkiye'de bulabilirsek. T100 modeli mesela az önce gördüm inceleme videolarını acayip bir şey. T60 modeli de fazlasıyla iş görür diye düşünüyorum.
 
T60, T20, T40 karşılaştırması yaptın mı? Mesela T40'da bluetooth yok ama ses kalitesi daha iyi galiba.
Net bir karşılaştırma yapmadım ancak incelemelere denk geldim. Bass olarak T40 daha üst seviye bir sistem. Bir inceleme videosunda referans hoparlörü olarak lanse edilmişti. Ancak görsellik olarak benim en çok hoşuma giden T60 oldu. T100 den bile güzel duruyor T60. Ayrıca surround mod olması da güzel bir özellik. T40 ta bass ayarı mevcut. T60 ın bass ayarı yok ancak yine de ev ortamında kullanım için fazlasıyla yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Malum, fiyat karşılaştırması olarak bakınca T20 T40 çok yüksek fiyatlara sahip. T60 daha alınabilir bir konumda.
 
Creative Gigawoks T40 için harici ses kartı gerekli mi acaba? Asus ROG Strix x670E-E anakartım var.

Bence gerek yok harici bir ses kartına. Anakartın ses kartı da fazlasıyla işini görecektir.

Bu arada arkadaşlar T60 aldım amazon yurtdışından. Subwoofer kalabalığı istemeyen ama onun kadar bir ses performansı arayanlar için çok güzel bir cihaz. Kablo kalabalığı da olmuyor masada. USB ile bağladım, uygulaması ile birlikte ses performansı çok daha etkili ve güzel oluyor. Uygulaması USB üzerinden işlev sağladığı için AUX denemedim. Basslar cihazın boyutuna göre kulak dolduracak seviyede. Önceki yorumlarımda da belirttiğim üzere Logitech Z333 yerine kesinlikle alınacak bir ürün ki Z333 performansından daha iyi ve fiyat çok daha uygun. Görsel olarak tasarımı da premium hissettiriyor. Surround özelliği güzel, henüz filmlerde denemedim ama müzik dinlerken de saran bir ses etkisi yapıyor. Ülkemizde bu kalitede ve fiyatta hiç 2.0 hoparlör yok. Logitech Z207 var ama inanın T60'ın yanından geçemez. Kesinlikle tavsiye ederim.
 

Geri
Yukarı