CRITICAL PROCESS DIED mavi ekran hatası

Holysingle

Hectopat
Katılım
1 Nisan 2019
Mesajlar
44
Yeni topladığımız bilgisayarın böyle üzücü bir probleme maruz kalması çok üzücü oldu. İçerisinde şu anlık 1 adet 1TB Corsair force MP600 M.2 SSD bulunuyor. Başka bir depolama şu anda içerisinde mevcut değildir. Bilgisayara Windows 10 kurulumundan sonra driverları güncelleştirirken disk kullanımı bir anda %100'e çıkıyor. İkinci kez format attım hala aynı problem mevcuttur. Bununla ilgili yardım edebilecek kişiler size zahmet çok kötü durumdayım. Mavi ekranda şu kod mevcuttur: CRITICAL PROCESS DIED
 
Son düzenleyen: Moderatör:
 
AIDA64 paylaşır mısın?
Google Drive'a yükleyebilirsin.
 
Şimdilik ASUS, Corsair, Kingston AURA, Patriot yazılımlarını kaldır, ayrıca sanal Wi-Fi neden açık?
Ekran Alıntısı.PNG
 
Patriot rgb adlı uygulamayı kaldırdım fakat diğerlerini anlayamadım tam olarak nedir. Harici wireless anakartın kendisinde vardı driverı olduğunu bilmiyordum pek bilgili değilim ben bu alanda. Şuanda kablo ile bağlantım mevcut değil o yüzden wireless kullanıyorum harici olanı yada telefonumdan paylaşıp kullanıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı