Merhaba,
Tuning Utility, sisteminizdeki işlemciyi desteklemiyor. Bununla ilgili bir kurulum yapmayın.
1- Daha önce Bios üzerinde işlemci veya ramler için boost veya hız aşırtma denediniz mi ? Normalde anakartınız böyle bir işlemi desteklemiyor, Acer'ın laptop ile gelen kendi yazılımı üzerinden voltaj ayarı veya overclock yapılabilen bir programı var mı ? Varsa herşeyi default ayarlarına getirmenizi tavsiye ederim.
2- Yine Acer'ın laptopda yüklü gelen kendi yazılımları arasında sistemi boost eden bir özellik var mı, varsa bunu "Dengeli" veya "Balanced" olarak ayarlarmısınız?
3- Son log dosyanızda diskde problem görünmüyor, Ram'lerde problem görünmüyor.
4- Önceki mavi ekran görüntüsünde Watch Dogs oyunu ile ilgili bir durdurma vardı, sisteminizdeki tüm oyunları kaldırıp; "sfc /scannow" forumda yönergeleri var, takip ederek kullanın.
5- Arduino için kullandığınız IDE programı hangisi; direkt olarak sisteminizde compiling işlemi yaptığı için, ve eğer yapılandırmasında problem varsa, crack varsa, diğer platformlarda (özellikle grafik işlemcinin 3D çözümleme yapması, yani oyunlar) mavi ekran hatalarına sebep olur.
sfc /scannow sonrası, yukarıdaki işlemleri uyguladıktan sonra sisteminizin düzeleceğini düşünüyorum.