CRITICAL_PROCESS_DIED mavi ekran hatası

İşlemleri daha yeni bitirebildim McAfee'yi kaldırdım, BIOS'u güncellemek için flah bellekğimi taktım PC bir türlü flash belleği okumadı, gece 3'e kadar onla uğraştım. Sonra fark ettim en son o bellekten ISO yazdırıp format atmıştım, Rufus'tan FreeDOS ile biçimlendirdim ve belleği PC gördü BIOS'u güncelledim ve Gamepad'i kaldırdım. Şimdi deneyeceğim, denemeden önce başka bir virüs programı kursam mı? Sizce önerebileceğiniz virüs programı var mı? Ayrıca oyunu Gamepad ile oynuyordum, onu tekrar kurayım mı denemeden önce?
Tekrar oyuna girdim ve daha oyun başlamadan yine mavi ekran verdi, ayrıca yeni minidump dosyası oluşmadı, aynı eski minidump dosyası var hala.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni minidump dosyası oluşana kadar ne yazık ki bir şey diyemeyeceğim fakat beklemek istemezseniz siz sisteme mavi ekran verdirebilirsiniz. İsterseniz rehber aşağıda mevcut.
 
Evet sorunun kaynağı IObit ürünleri kullanmanızdan dolayı sistem registry dosyalarında oluşan hatalar ve yanlış girdiler. Tavsiyem temiz kurulum yapmanızdır ve bir daha IObit yazılımlarına yanaşmamanızdır.

Bu arada kusura bakmayın yeni gördüm konuyu. Artık görünce yazarsınız.
 

Geri
Yukarı