Crossover korsan oyun destekliyor mu?

Crossover spesifik bir oyun arayüzü değil. VMware veya VirtualBox gibi sanallaştırma uygulaması. Dolayısıyla Crossover üzerinden Windows kullanıyorsunuz ve Windows makinede ne yapabiliyorsanız Crossover üzerinden kullandığınız Windows sanal makinesinde de onu yapabiliyorsunuz.

VMware veya VirtualBox gibi uygulamalardan farkı daha iyi optimize edilmiş olması.
 
V23 olanı kullanıyorum deneme versiyonu. Nereden yapabiliriz? Genelde daha çok FPS veriyor da. Zaten kısa süreli elimde cihaz.

Hangi oyunu indirdin? Crossover performansı oyunun kendisine bağlı. Her oyun Crossover ile düzgün çalışmayabiliyor hatta hiç çalışmayan oyunlar bile var.
 
Peki hocam. İnceleme ne zamana gelir bu arada? Ben de merak ediyorum da.
Pazartesi 20-25W Type-C adaptör gelecek. O takılıyken oynayacağım oyunları. Şimdi indiriyorum ama hem internetim 30 megabit hem 256GB SSD var. Yani GTA 5 için bir gün alıcak örnek olarak. Şu anda 10-20GB olan oyunları indiriyorum.

Hangi oyunu indirdin? Crossover performansı oyunun kendisine bağlı. Her oyun crossover ile düzgün çalışmayabiliyor hatta hiç çalışmayan oyunlar bile var.

İnternetten bakıp indiriyorum. M1 compatible games master list - Gaming on M1 Apple silicon Macs and MacBooks, bugs, fixes, compatiblity and troubleshooting guides - AppleGamingWiki

Parallels için Windows 10 LTSC indireceğim, hangisinde en iyiyse onda çalıştırıcam.
 
Pazartesi 20-25W Type-C adaptör gelecek. O takılıyken oynayacağım oyunları. Şimdi indiriyorum ama hem internetim 30 megabit hem 256 GB SSD var. Yani GTA 5 için bir gün alacak örnek olarak. Şu anda 10-20GB olan oyunları indiriyorum.

Bilgin olsun Crossover ile GTA 5 oynarsan klavye mouse algılamıyor oyun. Kontrolcü ile oynaman gerekiyordu en son. Hala düzeltilmedi diye hatırlıyorum.
 

Geri
Yukarı